Sziasztok en egy olyan párokkal ismerkednek akik nyitottak lennánek egy 3as jellegu kapcsolatra ugymond "hazibarat"jellegu kapcsolatra ahol mind 3an jol ereznenk egymast s megvalosithatnank mind 3unk vágyát akar lehet kicsit perverzebb is de megbeszélés kérdése! Helyetek az jo lenne ha lenne azaz ha tudnatok fogadni viszont en tudnek utazni tavolsag nem lenne gond! Viber vagy messenger esetleg email elerhetoseg jo lenne ahol tudnank ismerkedni kapcsolatot tartani! Várom válaszotokat ha léteztek!
Párral ismerkednék.Imádom a telt nagymellű nőket….
Békés megyei Bi aki szeret cumizni, akár kocsiban is! Privi!
Szisztok ma érkezünk Gyulára a Corvin hotelbe esetleg párok? Pasik?
Ma én megyek délután. A családi öltözőben is jól elférni.
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2026. 01. 06. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok kellemes hétvégét kivánok mindenkinek Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Bármikor a mai nap folyamán vagy holnap!
Ma este párral kalandoznék.
Sziasztok.
Február 17-18 keresek napközben partnert/partnereket.
Fiút, lányt, párokat Baja-Szeged vonalon. Hely megoldbató lesz, de utazni is tudok.
Szinte mindenre nyitott vagyok...
Február 17-18 keresek napközben partnert/partnereket.
Fiút, lányt, párokat Baja-Szeged vonalon. Hely megoldbató lesz, de utazni is tudok.
Szinte mindenre nyitott vagyok...
Szimpi párokkal szívesen ismerkednénk.
Az se baj ha fiatalabbak vagytok sőt....
Privát üziket várunk
Az se baj ha fiatalabbak vagytok sőt....
Privát üziket várunk
50es heteró pasiként,szeretném ki próbálni a passzív szerepet! Csak a párom jelenlétében pici bdsm is van a dologban! Aktív meleg pasit keresünk! Békéscsaba
Sziasztok! Bács megyében továbbra is keresnék valós párt vagy hölgyet... Hátha van... Hiszek benned
Én a közelben leszek.
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (tegnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Igen sajnos:(
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (tegnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:32
Sziasztok
Swinger buli itt a közelben... Szegeden(mellett) csak holnap lesz...
Swinger buli itt a közelben... Szegeden(mellett) csak holnap lesz...
Senki nem akar szopatni Baja Kiskunhalas környékén ??
Holnap irány Szarvas
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes kalandra
Békés megyei Hölgy van aki kalandozni szeretne?
Mai nap kora délután Mórahalom szauna.

vazelinator

vori
Jana 2