Sziasztok. Hölgyek,párok, Csongrád,Békés megye?
Sziasztok! Kiskunfélegyházán és környékén valaki a mai napon egy orál kalandra? Vagy én téged, vagy oda-vissza alapon, biszex srác vagyok, heteró viselkedésű. Helyem van, diszkréció és ápoltság adott és elvárt! Utazni tudj, képed legyen! Kíváncsi heteró pasik is nyugodtan írhatnak, ha nincs csaj, aki épp leszopná őket. Mélytorok sem okoz gondot! Élvezzük ki a lehetőségeket!

Sziasztok
Holnap délelőtt el tudna jönni valaki?
Csak olyan írjon, aki el tud! Nem kell olyannak, aki majd máskor, nekem nem jó a holnap, nekem a délután jó, stb.
Holnap délelőtt, és pont!
Holnap délelőtt el tudna jönni valaki?
Csak olyan írjon, aki el tud! Nem kell olyannak, aki majd máskor, nekem nem jó a holnap, nekem a délután jó, stb.
Holnap délelőtt, és pont!
Sziasztok! Békés megyei lányt, hölgyet, asszonyt kényeztetnénk!!!
Sziasztok! Bajai párral ismerkednék.
Mai nap férfiaknak oráloznék,párokhoz is be szállnék mind két fél örömére.Masszázst is kapsz ha akarjátok,kulturált helyem van Kecskeméten de utazni is tudok. Szép napot!
Sportos, igényes párral vagy sráccal ismerkednénk. Priviben.
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnék szép kemény faszt végig, de sok minden jóban benne vagyok.
Szeretnétek ha egy pasi besegítene intim pillanatotokba vagy izgat ha valaki néz benneteket akkor várom párok jelentkezését! Vagy ha új ötleted van írd bátran! Köszi
Sziasztok! Szegeden párhoz/hölgyhöz csatlakoznék!
Bèkès megyèben párhoz csatlakoznèk
Ma dél fele dunapataji párhoz társulna valaki
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugnák meg a feleseget? hely kellene utazni tudok!
Kecskeméten kényeztethető lány asszony pár?! Nincs senki?!
Sziasztok!
28-48 közötti szóló jó méretekkel rendelkező pasit keresünk.Ami biztosan kizáró ok. Pocakos erős szőrzet ápolatlanság.
28-48 év között.
ZsuTi
28-48 közötti szóló jó méretekkel rendelkező pasit keresünk.Ami biztosan kizáró ok. Pocakos erős szőrzet ápolatlanság.
28-48 év között.
ZsuTi

Békés megyében szopnék
A héten egy anyukával szívesen találkoznék!
Ma az esti órákban szegeden hölgyet keresek.
Fiatal srác pár vagy lány társaságát keresi
Majdnem mindenre nyitott vagyok
Majdnem mindenre nyitott vagyok