Pár vagyunk, párt keresünk hosszútávra!
Azt kérdezitek, hol vannak a nők? Megsúgom: visszahúzódtak a csigaházukba... A hozzászólásokat végignézve abszolút megértem. Itt minden pasi gruppent akar, vagy másk pasit. "Jó" esetben célirányosan funkcionáló szexuális segédeszközt gyors, napközbeni szexre.. A döntés a ti kezetekben van. Vagy megtanultok megszólítani egy nót, vagy tényleg ti pasik maradtok egymásnak... Szép új világ!

Én örömmel fogadnálak Titeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 19. kedd 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 04:27
Törölt felhasználó (4661133)

Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon van e nagyméretű pasi hétvégi,napközbeni szabadidővel és hellyel??
Ha lenne privát üzeneteket várunk....
Héten délelötti orában ráérö hölgy Békéscsaba környékén?
Sziasztok popsi kedvelő hölgyike esetleg?

Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon van e nagyméretű pasi hétvégi,napközbeni szabadidővel és hellyel??
Szegeden valaki egy közös hoki, akár a szabadban?
Békéscsabán keresünk 50 - 60 közötti nos jól szitualt férfit méretes farokkal 3.nak a hölgy örömére. Privátban írj ne itt. Arra nem reagálunk. Pocakos ápolatlan pasik kerüljenek.
Vannak-e itt olyan pasik akik meg dugatnák az asszonyt s izgatna is ez oket: Utazni tudok hely jo lenne ha lenne!
A héten napközben szexpartnereket keresek hölgy vagy jó páros is lehet esetleg bí is lehet én csak aktív vagyok.50-es pasi
Csongrádon most kívánja valaki?
Sziasztok . Szombattól -hétfőig a Szikin leszünk . Párral vagy pasival ismerkednénk .
Orosházán keresek partnert minden jóra

Sziasztok!
Kecskeméten esetleg a héten valaki(k) egy kis mókázásra?
Kecskeméten esetleg a héten valaki(k) egy kis mókázásra?
Bekescsaban szopnek méretes pasit. Alazhatsz is közben.
Szívesen ismerkedünk hölggyel adatlapunkba leírtak szerint!
békéscsabén hölgyet párt keresek hétfötöl péntekig ott dvolgozom tapasztalt hetero ffi vagyok
sziasztok cuckoldra nyitott párral imerkednék hely kellene utazni tudok
Mai nap masszíroznék párokat vagy külön férfiakat is, vagy amit szeretnétek. Természetesen anyagiak ki zárva, Kecskeméten helyem van!
Szexéhes csaj kielégítéséhez keresnék 2, 40+ potens pasit.
S.O.S.
Részletek privátban
S.O.S.
Részletek privátban