Hmvhely, szentes környéke. Ma pár? Bi pasi esetleg?
Holnapra (Vasárnapra) keresek pasit akit leszophatok... lehetsz kezdő is vagy kíváncsi hetero... egész nap lesz helyem. Ha érdekel irj...
Ma este megbízható párral találkoznèk.
Vannak Tiszakécske környékén hölgyek, akik a mai nap ráérnek?
Szalkszentmárton és környékén hölgy vagy pár, volna aki, akik egy diszkrét pasit keresnének? Helyem lenne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba.
Pár ismerkedne. Privi!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok! Csongrád megyében keresek hölgyet vagy vagy párt heteroként. Helyem van, de utazom is szivesen. Töltsük együtt az estét!
GYula, Békéscsaba környékén kényeztetnék most NŐT! Ijr ide várom! A.
Békéscsaban szopatomat keresem. Bi pasi vagyok.
10 körül valaki nem jön az algyöi híd felé
Sziasztok érdekes beîrás!!Mi nem jár vonat pl??
(Ez egy válasz Párban76 üzenetére (2023. 02. 04. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4696617)
VIP

Ismerkednénk fiúkkal, srácokkal online dolgokhoz
Ma 10 körül nem jár az algyői híd felé
Sziasztok. Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék

Szegeden ma hellyel rendelkező férfit vagy bi párt keresek
sziasztok vannnak e itt olyan pasik akit izgatna ha meg dugjak a feleseget elotte? hely kellene utazni tudok
SZEGEDEN vagy erre járóban most hétvégén vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Sziasztok! Hétvégére keres valaki egyedülálló férfit?Szívesen ismerkednék, hölggyel vagy párral

Sziasztok, formás hölggyel -párral randiznék,akik hosszabb távra keresnék partnert.Bajai független, megbízható pasi vagyok.