Szopnék most! Kecskeméten
Ha érdekel írj!
Ha érdekel írj!

Holnap esti kalandra nő vagy pár Kecskemét-Nagykörős környékén?
Ápolt 40es pasi vagyok!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Üdv. Házibarát pozíciót keresek sok napközbeni szabadidővel, ápolt diszkrèt pasikènt elsősorban csongrád megyèben.
Szegeden keresek hellyel rendelkező férfit!
Szopnék Kecskeméten!
Helyem van ma és holnap is!
Írj ha érdekel!
Helyem van ma és holnap is!
Írj ha érdekel!

Kecskemét környéki párt keresek kellemes szexre
Pár ismerkedne. Privi!
Szegeden,szerda reggel aktívot,aktívokat meglátogatnék.
Sziasztok!Magányos vagy elhanyagolt lány,nő,asszony barátja virtuális társa lennék.Hiányzik valami otthon esetleg elfojtott vágyaid kiélnéd kamerába?Én hasonló cipőben járok,vannak dolgok amiket nem kapok meg itthon és szeretném valakivel tabuk nélkül megosztani.Ha felkeltettem érdeklődésed és magadra ismersz,írj privát üzenetet.Én 38 éves nem független normális srác vagyok.Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Te is kamu vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 12:53
Törölt felhasználó (4696605)
VIP

Szopnék Kecskeméten ma!
Helyem van! Ha érdekel írj!

sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part vagy fiatal nem szoros nem macis pasit ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Most mondjam ?
Igen van.
E-mail-ben is beszéltünk már, aztán egyszer csak eltűntetek.
Szóval mondjuk akkor inkább hogy nincs. (Ez egy válasz Sue72 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen van.
E-mail-ben is beszéltünk már, aztán egyszer csak eltűntetek.
Szóval mondjuk akkor inkább hogy nincs. (Ez egy válasz Sue72 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
...ott éppen nem... de ha mentek hazafelé nálam megállhattok ...
(Ez egy válasz Sue72 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Gyula, Hőforrás.
Van itt tag?
Gyula, Hőforrás.
Van itt tag?

Szopnék Kecskeméten! Ma, holnap és kedden is van helyem!
Élvezz a számba! Ha érdekel írj! :P
Élvezz a számba! Ha érdekel írj! :P
Sziasztok! Én ráérek
(Ez egy válasz pinyafalat1 üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 14:58

Sziasztok! Most délután van esetleg Kecskemét környékén unatkozó pár esetleg pasi?
Sziasztok! Most délután van esetleg Kecskemét környékén unatkozó pár esetleg pasi?
Szopnék Kecskeméten ma!

vannak e itt olyan pasik akiket izgatná ha elote dugjak meg a feleseguket? Hely kellene utazni tudok!
Február 8.-án,Szegeden reggel,fél kilenctől tízig dugatnám popóm aktívokkal.