Sziasztok. Mai napon ráérő hölgyet vagy pár hölgy tagját kényeztetném, akár a férje előtt békés megyében,48éves Potens férfiként, Írj privátban.
Kedden Makón,délelőtt aktívot,párt keresek.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Ma este Ballószögi naturista szauna est? Hölgyek jelentkezését várom.
Légy a vendégem. Érezzük jól egymást....
Légy a vendégem. Érezzük jól egymást....
Egèsz estère keresek hölgyet hölgyeket helyem van.
Ma este szopatnék autóban , szabadban ! Gyere s vedd torokra, szép finom faszomat! Ápolt, jó méretem van .
Sziasztok, mára keresek. Nőket vagy párokhoz csatlakoznék. Békéscsaba vagy környékén
Makó és környéke ma?
Sziasztok!
Szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán!
Írj ha érdekel…
Szopnék Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán!
Írj ha érdekel…
Ma este szopatnék autóban , szabadban ! Gyere s vedd torokra, szép finom faszomat! Ápolt, jó méretem van .
Sziasztok! Baja környékén (kényelmes távolságon belül) hölggyel, párral ismerkednék élvezetes időtöltés céljából.
Sziasztok 2 fiu én és a haverom belefér még?
Sziasztok!
Ma, illetve vasárnap délelőtt hölgyet, párt fogadnék Kecskeméten, a belvárosban, lakásomon!
Ma, illetve vasárnap délelőtt hölgyet, párt fogadnék Kecskeméten, a belvárosban, lakásomon!
Sziasztok igényes hölgyet keresnénk hármasozni , fogadni tudunk!

Sziasztok. Baja és környékéről ma délután valaki?
Sziasztok. Vasárnap napközben ráérő hölgyet vagy Párt meglátogatnék Békés megyében 48éves Potens férfi vagyok, ha érdekel írj privire. Diszkréció 100 %
Szolnok
Biszex érdeklődésű értelmes emberekkel barátkoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 15:27

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok

Sziasztok! Ribanc feleséged szívesen megdugnám neked,vagy veled

Sziasztok !
A hétvége folyamán szívesen csatlakoznék párokhoz, de egyedülállókkal is találkoznék! 18as méretem van , s nem vagyok semmi jónak az elrontója
írj/írjatok üzenetet s megbeszéljük a részleteket.
A hétvége folyamán szívesen csatlakoznék párokhoz, de egyedülállókkal is találkoznék! 18as méretem van , s nem vagyok semmi jónak az elrontója

Sziasztok! Ma este Kecskemét és környékén párhoz csatlakoznék, részletek privát üzenetben.