3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok.Sajna erre nincs ilyen. Pedig kíváncsi lenék én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 22. kedd 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 22. kedd 11:26

Törölt felhasználó (4714966)

Sziasztok. Kecskeméten hol van glory hole lyuk?
Sziasztok, èrett párral vagy nővel ismerkednèk!!
Sziasztok. Kecskeméten hol van glory hole lyuk?
Sziasztok , szombaton este (08.26) keresek Kecskeméten olyan pasit aki megszopatna esetleg számba pisilne kemény torkozás is érdekel full passzív vagyok akár autós kaland is de szívesen meglátogatlak helyem nincsen Privát írj köszönöm
Orosházán ès környèkèn párhoz csatlakoznèk! Ápoltság,igènyessèg,diszkrèció adott

Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Sziasztok!
Szelidi tó környékén pár lány?
Szelidi tó környékén pár lány?
Sziasztok,formás hölgy partnere lennék ha lehet hosszabb időre.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Szegedi meleg pár ismerkedne más pasikkal - párokkal közös kalandok reményében

Ma egy kis férfi kalandba benne lenék! Kecskeméten helyem van!
sziasztok
Holnap reggel indulok pestről szegedre aztán délután vissza
Hölgyet szívesen vinnék vagy hoznék.
38 éves sportos ápolt pasi vagyok
Holnap reggel indulok pestről szegedre aztán délután vissza
Hölgyet szívesen vinnék vagy hoznék.
38 éves sportos ápolt pasi vagyok
Sziasztok
Szerdan SZIN párokat /estleg fiatal fiút keresünk 40 es házaspár hajnali ligetes játékra a szabadban, estleg bent a fesztiválon.
Privát üzenet
Szerdan SZIN párokat /estleg fiatal fiút keresünk 40 es házaspár hajnali ligetes játékra a szabadban, estleg bent a fesztiválon.
Privát üzenet
Sziasztok!
Rendkívül csinos, dekoratív, intelligens hölgy partneremmel férfi partnert keresünk hármas találkozóhoz, kapcsolathoz.
Tapasztaltak vagyunk, ápolt, jó megjelenésű férfiak jelentkezését várjuk privát üzenetben!!
Rendkívül csinos, dekoratív, intelligens hölgy partneremmel férfi partnert keresünk hármas találkozóhoz, kapcsolathoz.
Tapasztaltak vagyunk, ápolt, jó megjelenésű férfiak jelentkezését várjuk privát üzenetben!!
Holnap napközbeni kalanod keresek Szegeden vagy a környékén
András
András
Kb déltől 4-ig
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 09:11

Szia. Hány óra felé voltatok kint? Én 17 óra felé mentem ki de senki nem volt... :-/
Sziasztok!
Gyula környékén ismerkednék hölggyel/párral!
Gyula környékén ismerkednék hölggyel/párral!

Szia. Hány óra felé voltatok kint? Én 17 óra felé mentem ki de senki nem volt... :-/
(Ez egy válasz koxx01 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 20:51

Nagyon szép, és szexi volt a félénk Hölgy (ahogy a párja mondta), ma az Algyői nudin. Remélem idén látlak még!

Szentesi Lidl nél találkoznék érett nővel.. Közös vásárlás... 11-12 közt
Szarvas,Gyomaendrőd környéke. Vastag szép farkat szopnék,nyalnék. Dugj meg ha akarsz. Nincs helyem. Van kocsim élmények hozzád.