Ma este valaki párok lányok fiúk ?
Sziasztok, még mindig holnap estére keresek hölgyet nagyon sokan írtak holnap délelőttig van esély akkor fogom el dönteni kihez megyek , türelmet kérek akinek nem tudtam olvasni a levelét válaszolni fogok mindenkinek
Sziasztok! Ma,vagy holnap estére keresek hölgyet,vagy párt,akár egy kis szórakozással egybekötött programra. Helyem van szegeden.
Hol is olvastad hogy buzi? Hetero kapcsolat bi hajlamokkal .. bocs de elég kultúrálatlan vagy.... Gratulálok... És a buzi véleményem szerint megalázó a melegek számára .. magadat minősíted ezzel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 28. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 28. csütörtök 10:18
Törölt felhasználó (4700674)

Minek neked nő ha buzi vagy?

Sziasztok! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk korunkbeli párt! Jakuzzizásra, lazításra és egymás előtti szexre gondoltunk. Szimpátia esetén párcserére is.
Udv 30-40 között békés megyei holgyel ismerkednek
Szegeden 157.252 "valaki" van veled együtt, + Itt dolgozók, átutazók, itt tanulók stb......
(Ez egy válasz chatr5 üzenetére (2023. 09. 29. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden valaki?
Most valaki ?
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal és Pasikkal.
De olvassátok el tényleg a fölös körök miatt.
Ha megvan amit keresünk várjuk a privát üziket.......
De olvassátok el tényleg a fölös körök miatt.
Ha megvan amit keresünk várjuk a privát üziket.......
Sziasztok! Biszex férfi tagú párral ismerkednék
van némi tapasztalatom, de vannak dolgok, amiket nem próbáltam
Kecskemét belvárosában tudok fogadni de utazás is megoldható.

Sziasztok kecskeméten és környékèn keresek olyan hölgyet(szeretem ha idösebb)aki nagyon élvezi ha sokáig nyalják,ha esetleg érdekel irj.
Udv 30-40 között békés megyei holgyel ismerkednek
Sziasztok parokkal vagy hölgyekkel ismerkednènk Budapest -szeged vonzás korzetebe
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Cserkeszőlőn fiatal sportos pasi keres hölgyet mai nap barmikor
Szegeden keresek ma estére bi párt férfit helyem van
Minek neked nő ha buzi vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 28. csütörtök 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 28. csütörtök 00:50

Törölt felhasználó (4685775)

Van ébren Kecskemétnél valaki?
Sziasztok feleseget kényeztetnek(használnék) a ferje elott akit ez izgatná(cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Kecskeméten keresek 50 alatti srácot bisex kalandhoz.