Szeged, tv torony kiserdő valaki ma 9-10 között?
Te mit szólsz be másoknak?
Honnan tudod milyen élethelyzetben van épp? Nem tetszik lépj tovább! Amúgy meg ne magyarázz, mert te meg "hetero" létedre férfiakat is keresel az adatlapod szerint! Maradjunk annyiban, hogy az gázabb, minthogy valakinek nincs helye!
Húzzál bőrt a fogadra bohóc!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 10. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 17:27

Törölt felhasználó (4604022)

Ta a híd alatt laksz hogy nincs hely?
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak. 2 opció :teljes test 45 perc, csak hát 25 perc.
Van olyan érett nő aki levenné a bugyiját előttem hogy televerjem?...
Kecskeméten ma délután keresnék hölgyet kellemes időtöltéshez. Autoval leszek.
Sziasztok.Egyedül maradtam sajnos.Partnereket keresek közös örömökre.41 èves 18/5 intim mèrettel rendelkező dohányzó fèrfi vagyok.Várom Bèkèscsaba ès környékén párok vagy szóló hölgyek jelentkezését privát üzenetben.Diszkrèció adott, ès elvárt.Anyagiak kizárva!!!
Ta a híd alatt laksz hogy nincs hely?
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 10. 10. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 11:09

Vannak-e itt olyan nyitott pasik akit izgatná ha elötte használják dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
A számba vertem a farkam,csorog a gecim,de jutott a torkomban is. Lehetne a te faszod is amit élvezésig szopok. Utána a lüktető faszod betolhatod a seggembe,tövig
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit
Vannak-e itt olyan nyitott pasik akit izgatná ha elötte használják dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Kedves hölgyet keresnék esték kellemes eltöltéséhez
Ma dèlelőtt vásárhely környèkèn kapandoznèk. Fiatalos potens 40 es pasikènt.
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Üdv,
Ma egész nap sarkad békéscsaba sarkad vonalon ingázom tiszta, kultúrált kamionommal. Aki úgy érzi, csatlakozna, nem bánja meg, ha ramír! Profik jelentkezését is várom!
Ma egész nap sarkad békéscsaba sarkad vonalon ingázom tiszta, kultúrált kamionommal. Aki úgy érzi, csatlakozna, nem bánja meg, ha ramír! Profik jelentkezését is várom!
Sziasztok.Kecskeméten és környékén keresek egy megbízható hőlgyet tartos diszkrét baráti,lelki kapcsolatra,olyant aki nem csal meg egy baráttal, őszinte és ragaszkodó típus.Párral is örömmel ismerkednék amennyiben komolyak vagytok és lehet barátilag számítani rátok.Köszönöm annak akik magukra ismerték és írnak.Millió pussz
Hölgyet nyalnék

Sziasztok
Keresünk párokat párcseres szórakozasra október 27.28 Kecskemét melletti otthonunkban fogadni tudunk 40+pár vagyunk
Keresünk párokat párcseres szórakozasra október 27.28 Kecskemét melletti otthonunkban fogadni tudunk 40+pár vagyunk
Szegeden fiatal srác ismerkedne.
Érett nő Szegeden?... Bevásárlás.. Közben ismerkedés?
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak..