3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akik elott használhatnám a feleseget s akit ez izgatná?
Puncit nyalnék a környéken

Párokkal egymás előtti szexre,pasikkal az adatlapunk alapján ismerkednénk.
Tényleg csak olyan írjon már légyszi aki megfelel a keresésünknek,és komolyan is gondolja!!!!!
KAMUS emberekkel Dunát lehetne már rekeszteni már unalmas........
Tényleg csak olyan írjon már légyszi aki megfelel a keresésünknek,és komolyan is gondolja!!!!!
KAMUS emberekkel Dunát lehetne már rekeszteni már unalmas........
sziasztok bekes megyebol partnert keresek not part pasit helyem van de utazom is
Holnap délutánra keresünk
Szasztok.
Ma este szívesen találkoznák hölgyel, vagy párral. Helyem lenne Szalkszentmáronba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot. Akár autós találkába is benne vagyok. Csak komolyak. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Ma este szívesen találkoznák hölgyel, vagy párral. Helyem lenne Szalkszentmáronba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot. Akár autós találkába is benne vagyok. Csak komolyak. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Sziasztok! Ha gondoljátok írjatok rám
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 14. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 14. szombat 15:33
Törölt felhasználó (4498712)

Ma este Kecskemét?
Ma este Kecskemét?
Szegedi meleg pár ismerkedne más pasikkal - párokkal közös kalandok reményében

Szasztok.
Sziasztok! Párral ismerkednék Enyhe Bi is lehet
Pár keres párt. Privi!
Szép reggelt kívánok mindenkinek! Párt és Hölgyet keresünk párcserés és többes szexre ! Békés Megye és környéke!
Békéscsabán masszázst vállalok férfiaknak. Partnert is keresek akivel tartalmasan el tudjuk tölteni szabadidőnket.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra..Igényeség és legyetek normálisak!! Barátság kialakulása lényeg számomra.Házibarátja lennék hosszú távra!!!
Sziasztok. Békés megyében partnert keresek minden jóra...
M44 mentén is jó valahol.
Írj privátban, hogy mi a vágyad és megpróbáljuk összehozni.
M44 mentén is jó valahol.
Írj privátban, hogy mi a vágyad és megpróbáljuk összehozni.
Sziasztok! Hétvégi kirándulásokhoz keresünk korunkbeli párt. Apartmanos jakuzzizásra gondoltunk beszélgetéssel, bulizgatással, iszogatással. Az este folyamán egymás előtti szexre illetve szimpátia esetén párcserére gondoltunk. Ha ti is vágytok egy kellemes, könnyed hétvégére írjatok!
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit.
Valaki ma tali Szegeden?