Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
sziasztok!
párral ismerkednénk Békéscsaba és környéke 27/29 évesek vagyunk írjatok privibe
párral ismerkednénk Békéscsaba és környéke 27/29 évesek vagyunk írjatok privibe

mi békéacsabaiak vagyunk
(Ez egy válasz Kicsi79 üzenetére (2023. 10. 17. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 17. kedd 13:45

Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit
Párral ismerkednénk! Privi!
Sziasztok! Ma Orosháza és környékén lenne kedve valakinek egy ápolt 33 éves 17cm vastag szerszámú sráchoz?
Ma napközben hölgy,pár? Bács Kiskun?
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit
Hölgyekkel találkoznánk kellemes idő eltöltésére, esetleg párok hoz csatlakoznék hetero alapon
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Sziasztok! Kecskeméten és környékén ismerkedne valaku,valakik egy 40es pasival?
Kecskemét Dabas környéke párokkal ismerkednék…
Csongrád és környékén hölgyel ismerkednék
Sziasztok! párok vagy hölgyek keresek!utazni tudok!fontos dicracio!
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra..Igényeség és legyetek normálisak!! Barátság kialakulása lényeg számomra.Házibarátja lennék hosszú távra!!!
Sziasztok! Masszírozni is tudó és szerető, diszkrét, intelligens pasi csinos, nem duci lánnyal ismerkedne. Privátot kérnék. Köszönöm!
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Ma este csatlakoznék heteró párhoz, Kecskemét,Cegléd,Szolnok vonzáskörzetében
Kortól függetlenül.
Kortól függetlenül.
Kecskemét és környékén keresem szép farkú partnerem, aki elé letérdelhetek.

Sziasztok! Békéscsabai (vagy környékbeli) hölggyel ismerkednék, kb korombelivel. Nem feleséget keresek, de nem lenne ellenemre, ha egy szexkapcsolatnál magasabb szintet sikerülne elérni. Ebből kifolyólag előny a függetlenség, én is az vagyok. Ha van ismerkedésre nyitott hölgy, adjon füstjeleket, és vegyük fel a kapcsolatot. Kellemes időtöltést kívánok mindenkinek!