Privi?
(Ez egy válasz freeszex3 üzenetére (2023. 10. 18. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Masszázsra és egyéb izgalmas dolgokra átlagos vagy vékonyabb alkatú, megbízható lányt keresek a környéken mobilis, jóképű, intelligens pasiként. Diszkréció, orgazmusok és az élmény garantált
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődésed.
Masszázsra és egyéb izgalmas dolgokra átlagos vagy vékonyabb alkatú, megbízható lányt keresek a környéken mobilis, jóképű, intelligens pasiként. Diszkréció, orgazmusok és az élmény garantált

sziasztok feleseget kényeztetnék használnék a férje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudnek!
Holnap 19-én délelőtt hmvhelyen egy kemény és ágaskodó szép farkat spriccelésig masszíroznék /szopni nem szopok, és nekem sem kell/ csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Szopnék Kecskeméten
Ha érdekel írj… kanos pasik előnyben!
Szopnék Kecskeméten
Ha érdekel írj… kanos pasik előnyben!
Sziasztok holnap dèlelőtt szegeden vagy vonzaskörzetèben szivesen összefutnèk hölgyel vagy párral. Diszkrèt ápolt 40 es pasikènt.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
sziasztok!
párral ismerkednénk Békéscsaba és környéke 27/29 évesek vagyunk írjatok privibe
párral ismerkednénk Békéscsaba és környéke 27/29 évesek vagyunk írjatok privibe

mi békéacsabaiak vagyunk
(Ez egy válasz Kicsi79 üzenetére (2023. 10. 17. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 17. kedd 13:45

Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit
Párral ismerkednénk! Privi!
Sziasztok! Ma Orosháza és környékén lenne kedve valakinek egy ápolt 33 éves 17cm vastag szerszámú sráchoz?
Ma napközben hölgy,pár? Bács Kiskun?
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok, október 26-29 közt a gyulai Corvin hotelben leszünk,jó lenne,ha lenne ott mèg egy mindkét fèl rèszèröl biszex pàr,akikkel lehetne gabalyodni picit
Hölgyekkel találkoznánk kellemes idő eltöltésére, esetleg párok hoz csatlakoznék hetero alapon
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Sziasztok! Kecskeméten és környékén ismerkedne valaku,valakik egy 40es pasival?
Kecskemét Dabas környéke párokkal ismerkednék…