Békéscsaba környékén lány vagy pár aki ismerkedne hetero, sportos, diszkrét pasival?
Holnap 23-án délelőtt hmvhelyen egy kemény és ágaskodó szép farkat spriccelésig masszíroznék, olajos masszázzsal /szopni nem szopok, és nekem sem kell/ csak enyhe bi. részemről.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ápoltság adott és elvárt, lakás van, és privit várok.
Kölcsönös masztiban is benne vagyok.
Ez jó. Mikor gondolod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 12:02
Törölt felhasználó (4689816)

Kecskeméten mai napon pár aki találkozna is?
Kecskeméten mai napon pár aki találkozna is?
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
Békés megyei pár?
Külföldre költözés miatt 2 szobás családi házunkat ajándékba kiadnánk párnak.Részleteket privátban!
sziasztok vannak e itt olyan pasik aikiet izgatna ha elotte hasznaljak dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Szopnék Kecskeméten!
Ha érdekel írj…
Szopnék Kecskeméten!
Ha érdekel írj…
Kecskeméten keresek nagy mellű nagymamát szexre!
Békésmegyei jó méretű barátot keresek,vagy párt. Bi vágyak,szopnék,dughattok
Sziasztok! Hétvégi kirándulásokhoz keresünk korunkbeli párt. Apartmanos jakuzzizásra gondoltunk beszélgetéssel, bulizgatással, iszogatással. Az este folyamán egymás előtti szexre illetve szimpátia esetén párcserére gondoltunk. Ha ti is vágytok egy kellemes, könnyed hétvégére írjatok!
Sziasztok!
Mai nap délutánra keresünk, helyünk van
Mai nap délutánra keresünk, helyünk van
Sziasztok. Dunaújváros, és környékén ma este szívesen találkoznák hölgyel, vagy párral. Helyem is lenne Szalkszentmártonba. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Csak aki, akik komolyan gondolják.
Szarvas és környékén hölgyet keresek szexkapcsolatra
SEXPARTNERT KERESEK A HÉTVÉGÉRE ,LEHET BI IS !
Sziasztok!
Fiatal srácként keresem hölgy partnerem vagy párt. Szeged és környékén. Utazni tudok, de akár helyem is van.
Párok esetében elsősorban nézőként csatlakoznék, de nyitott vagyok többre is hetero alapon
Fiatal srácként keresem hölgy partnerem vagy párt. Szeged és környékén. Utazni tudok, de akár helyem is van.
Párok esetében elsősorban nézőként csatlakoznék, de nyitott vagyok többre is hetero alapon
Sziasztok. Szalkszentmárton és környékén szeretnék ismerkedni, hölgyel vagy párral! Találkákra alkalmas helyem lenne, és maga az utazás sem jelentene gondot! Az lenne az igazi, ha valami kis mellű hölgy, vagy hölgy tagú párral tudnák megismerkedni! Persze a kölcsönös szimpátia, és a diszkréció a legfontosabb. Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Sziasztok! Ma este valaki/valakik Kunfehertón? Helyem van!
Sziasztok !
Bekesmegyebol keresunk lanyt vagy part 22-33 kor-ig
Bekesmegyebol keresunk lanyt vagy part 22-33 kor-ig