Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Sükösd, Baja, és környékén szexpartnerem keresem ma délelött. Ápolt, kitartó, vastagfarkú vagyok. Privátba írj!
Írtam, akár már holnap jó!
(Ez egy válasz nyár üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 19:30

Sziasztok.
Férfit keresek Kiskunfélegyháza és környékéről ,aki tudja milyen a jó minőségi szex.
Legyen a farkad nagy és légy kitartó.
Férfit keresek Kiskunfélegyháza és környékéről ,aki tudja milyen a jó minőségi szex.
Sziasztok.
Sziasztok!
Elek/Gyula kőrnyékèn hölggyel,párral ismerkednèk!
Elek/Gyula kőrnyékèn hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok! Elhanyagolt hölgyeket kényeztetnék kortól függetlenünk Kiskunfélegyházán. Üzeneteket privátban várok.
Sziasztok,Bajai független,fiatalos pasi vagyok,formás hölgy partnere lennék ha lehet hosszabb távon.Szóba jöhet egyéb szabadidős program is.
Bi hölgytagú párt ,hölgyet vagy potens férfit keresünk. Szimpátia alapján,hosszabb távra. Hely van.
Ėn benne vagyok hogy jol elkapjuk a pårod! Ha nem gond folytassuk priviben..
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 11. 16. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 16. csütörtök 12:55

Formás, hosszú combú csajom alapos dugattyúzásához keresek baszógépet potens férfi személyében!
Szolnok kke
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Formás, hosszú combú csajom alapos dugattyúzásához keresek baszógépet potens férfi személyében!
Csinos, bi hölgytagú párt, vagy házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Párral ismerkednék esetleg bisex is…
Szarvason férfi társaságra/találkára vágyó hölgy? Magát elhanyagoltnak érző anyuka? Hölgyeim,ha bárki magára ismer vagy csak úgy gondolja sőőőttt érzi,hogy kell egy kis kaland, pezsgés és persze vágyainak kielégítéséhez... Atöbbit a fantáziátokra bizom. És irjatok
Szarvason férfi társaságra/találkára vágyó hölgy?
Sziasztok! Nőt,párt keresnék! Adatok/kép az adatlapon!
Sziasztok napközben rá erő hölgyet illetve párt keresek.
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Privit várok
Privit várok
Békés megye?Privi!