Sziasztok PÁRT keresünk 25-35 kor közt csak PÁRT keresünk
én 29 párom 27 éves
Békésmegye előny , helyünk van
én 29 párom 27 éves
Békésmegye előny , helyünk van
Szolnok
50+ bi hapsi partnert keres
50+ bi hapsi partnert keres

Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!!
Javítsd ki! Hölgyet vagy párokat....
(Ez egy válasz foltos4 üzenetére (2023. 11. 28. kedd 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap hölgy, pár hetero alapon? Hely van! Kecskemét!
Sziasztok. Szarvas környékéről keresnek 50 év fölötti pasit. Imadnam ha valaki szopatna baszna használna kedvére. Hely van. Idősebb korosztaly kimondottan izgat
Elek környékén hölggyel/párral ismerkednék!

Szia!Én ráérek!
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! hölgy vagy párok keresek!
Kecskeméti fiatal lány, hetero pár társaságát keresem. Helyem van, utazni nem tudok.
Hetero alapon nyitott vagyok sok mindenre, csak írj és ismerkedjünk a többi kiderül. Ma d.u és hétvégén tudlak fogadni. Máté
Hetero alapon nyitott vagyok sok mindenre, csak írj és ismerkedjünk a többi kiderül. Ma d.u és hétvégén tudlak fogadni. Máté
Mai nap kora estére keresünk , partnert
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Kecskeméti biszex párhoz csatlakoznék mind kettőjük örömére
Nagymellű érett nő Szeged v környéke?
Nagymellű érett nő Szeged v környéke?
Sziasztok! Diszkrét, jóképű, mobilis, masszírozni is tudó és szerető pasi csinos lánnyal vagy ilyen hölgytagú párral ismerkedne. Privátot kérnék. Köszönöm!
Kecskeméti pár játékszere lennék
December 01-én 11-15 óra között Mórahalmon a naturista napon, a csendes wellnessben és a zuhanyzóban huncutkodok. Kukkolókat várok, szólíts meg és bármi lehet korhatár nélkül. Férfit, Nőt, párt keresek. Teljesen biszex, mélytorkos, alázható, fotózható pasi vagyok
Sziasztok!
Valakinek-valakiknek lenne kedve kicsit felforrósítani ezt a hűvös napot?
Szívesen csatlakoznék.
Valakinek-valakiknek lenne kedve kicsit felforrósítani ezt a hűvös napot?
Szívesen csatlakoznék.
Sziasztok
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk
Szilveszteri buliba mennénk
Vagy 1 Max 2 párt, - bi párt fogadnánk