Szopnék most szép kemény farkat végig helyem van de dugható is vagyok
Sziasztok!
Kinek volna kedve ismerkedni?
Kinek volna kedve ismerkedni?
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Üdv. Ma 11 körül orosházán valaki? Èn diszkrèt potens 40es pasi vagyok.
Telefonszámot megköszönnénk, természetesen diszkréten kezelnénk, de gyorsabb lenne az esetleges kapcsolat felvétel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 05. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 05. kedd 08:42
Törölt felhasználó (4693170)

bekes megyebol ki keres pasit??????
Sziasztok. Kedves srác keres idősebb Párt!!!
sziasztok szilveszterre keresnénk párokat szexre welnessre
Ez érdekes lehet nekünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 06. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 18:43
Törölt felhasználó (4661150)

Sziasztok szilveszterre keresnénk párt közös bulira welnessre szexre
Helló pár hónap nappal?
Sziasztok szilveszterre keresnénk párt közös bulira welnessre szexre
Sziasztok!
Kiskunhalas és környékéről keresek párt hármas szex kapcsolatra. Megbízható intelligens férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Utazni tudók. Akár házi baráti kapcsolat is érdekel.
Kiskunhalas és környékéről keresek párt hármas szex kapcsolatra. Megbízható intelligens férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Utazni tudók. Akár házi baráti kapcsolat is érdekel.
Swinger bulit tartunk Szombaton Szentkirályon! Párok, lányok és fiúk jelentkezését szívesen fogadjuk még!
Sziasztokholgyet, párokat keresek helyem van Békés megyében ,utazni is tudok
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem rendszeres programokhoz.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! hölgyek vagy párokat keresek!utazni tudok!
Mai nap aktív férfivel vagy párral játszadoznék,helyem van Kecskeméten.
Szaunámba szauna partnert keresek Szegeden, esti órákban.
Üdv. Holnap holnapután napközben szívesen találkoznèk Bèkèscsaba/Orosháza vonalon hölgyel/párral. Èn diszkrèt potens 40 es pasi.
Békéscsabai aktív/uni pasiként keresek pasit kölcsönös örömszerzésre, ha úgy látjuk rendszeres találkozókra.
Sziasztok! Dec 14- 17 között Szegeden lazulunk ezen időre esetleg keresünk 1.2udvarias, tisztelettudó, ápolt urat, urakat
, szimpátia elengedhetetlen, nem mindenkit és nem mindenáron..csak a számunkra érdekes üzenetekre reagálunk.
, szimpátia elengedhetetlen, nem mindenkit és nem mindenáron..csak a számunkra érdekes üzenetekre reagálunk.