Írtam!
(Ez egy válasz Tibi001 üzenetére (2023. 12. 12. kedd 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 13:34

Sziasztok
Olyan megbizható ápolt diszkrét férfit keresünk aki végig nézné a szexet a párommal
Olyan megbizható ápolt diszkrét férfit keresünk aki végig nézné a szexet a párommal
Ápolt, diszkrét, oda adó pasiként csatlakoznék Kecskemét környéki párhoz

Sziasztok
sziasztok ketten egy punciban dologr nyitott párok vannak e itt?
Sziasztok! A héten bármelyik nap meglátogatnék igényes, diszkrét párt, vagy unatkozó hölgyet szórakoztatnék. Írjatok privátban, és megyek!
Mi is
(Ez egy válasz Kiscsajszi üzenetére (2023. 12. 12. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Bánom nem vagyok fekete
(Ez egy válasz Kiscsajszi üzenetére (2023. 12. 12. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Fekete pasit keresünk harmadiknak!
Fekete pasit keresünk harmadiknak!
Sziasztok szexelnék szopatnék análoznék
érd priv

Baja Ma este közös szopás ?
Sziasztok holnap délelött valaki kecskemét környékén kukkolás maszti szex ? kocsiban
Hölgyet keresek alkalmi, de rendszeres találkozásokhoz, lehetsz nem független is, elsősorban Csongrád megyéből keresek, de szóba jöhet Bács és Békés megye is.
Középkorú, sportos és igényes, maximálisan ápolt vagyok, nagy potenciával, nagy fantáziával.
Egyedül élek, így lakás van, de mobilis vagyok.
Párok is érdekelnek, de csak a hölgy örömére.
Privit várok.
Középkorú, sportos és igényes, maximálisan ápolt vagyok, nagy potenciával, nagy fantáziával.
Egyedül élek, így lakás van, de mobilis vagyok.
Párok is érdekelnek, de csak a hölgy örömére.
Privit várok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Most délelőtt valaki Kiskunfélegyházán? Helyem van
Folyamatosan itt vagytok,hirdettek de válaszolni még véletlen sem . Ne az a baj ha nem érdekel valaki titeket de így kamu szaga van,már bocsi! További jó szórakozást !!!
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 10. vasárnap 10:12

Pár keres intelugens ffit, 16-19 közötti méret ok. Legyen helyed! Többit priviben, ja Békés megye előny!
Most valaki?
Sziasztok Békés megye ,ihellyel rendelkező pasi vagyok,not ,párt fiút keresek
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv
Írtam privát..
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés megyében ismerkednék nőkkel, kor nem számít.