sziasztok kettten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Fiatal fiút keresek aki szeretne szopizni. Békés megye ..lehetne rendszeres is ...max35 év! Helyem hétköznap nappal van de minden megbeszélés kérdése ....
Sziasztok.
Jövő hét második felében keresünk egy vagy két ápolt diszkrét pasit! Csak értelmes valós emberek levelét várjuk.Nem mindenkivel és nem mindenáron ezt értse meg mindenki! Adatlapunk ki van töltve!
Jövő hét második felében keresünk egy vagy két ápolt diszkrét pasit! Csak értelmes valós emberek levelét várjuk.Nem mindenkivel és nem mindenáron ezt értse meg mindenki! Adatlapunk ki van töltve!
Ma 22 óra után Kecskeméten keresek hellyel rendelkező pasit, akinek nem a méret a lényeg.
Vagy autóban.
Vagy autóban.
Szia.Igen
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 12. 30. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 14:15

sziasztok kettten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?
Csongrád megyében keresünk harmadiknak fiatal,vékony alkatú pasit nagy mérettel elsősorban a hölgy örömére de mindketten szívesen kényeztetünk.30-as hpár vagyunk.
Csongrád megyében keresünk harmadiknak fiatal,vékony alkatú pasit nagy mérettel elsősorban a hölgy örömére de mindketten szívesen kényeztetünk.30-as hpár vagyunk.
Sziasztok, unatkozó,elhanyagolt hölgy társasága lennék.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Párokhoz csatlakoznék méretes vaskos kitartó szerszámmal. Igényes kornyezetbe fogadni is tudok. Tapasztalt ferfi vagyok a 3 mas terén.
Hagymatikumba jön valaki estére?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv.
BUÉK Minden kedves hölgynek és párnak itt a GG-n
Hódmezővásárhelyen hellyel rendelkezem. szívesen fogadnék párt/nőt éjszakára kifulladásig.
Egyedül álló,unatkozó hölgyet keresek. Békés megye.
Keresem ma estére, egyedül álló, unatkozó hölgy társaságát. Békés megye.
Szarvas és környéke. Odaadóan szopnám és kényeztetném a farkad. Tudok utazni. Hosszabb távra jó méretű kanos partnert keresnék. Fiatalos ,sportos vagyok. Bizalom esetén dughatsz is,tövig ,keményen.
Szexben gazdag boldog új évet mindenkinek!
Szegedről-Hódmezővásárhelyről keresek hölgyet holnap délelőtt egy jó keféléshez, előny ha szeretsz lovagolni hosszasan
Privit várok..

Privit várok..
Most valaki szegeden? Diszkrèt 40 es pasi vagyok.