Sziasztok. Normális Párral ismerkednék!Házibarát lennék!!!!
Szegeden ismerkednek. Olyan lanyt, not keresek, aki elfogadja, es megerti, hogy meg nem volt senkim. Legyel szep, mosolygos! Jofej, kedves, humoros pasi vagyok. Eddig minden lany/no elutasitott....
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 18:06

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok kke

Sziasztok!
Bács-Csongrád megyéből keresek egy párt tartós baráti és szex kapcsolatra. Én igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes. Biszexre is nyitott vagyok. Ha esetleg lenne valaki, akkor várom a levelét!
Bács-Csongrád megyéből keresek egy párt tartós baráti és szex kapcsolatra. Én igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes. Biszexre is nyitott vagyok. Ha esetleg lenne valaki, akkor várom a levelét!
Sziasztok jatszotarsakat keresünk pár vagy női beszallo személyében írjatok ha szimpik vagyunk
Szopnék, nyalnék.
Gyula környèkèn hölggyel,párral ismerkednék!

Holnap 16 óra körül szivesen taliznèk hölgyel párral. Ápolt diszkrèt pasi vagyok.
Hetero párok, hölgyek Kecskemétről? Adatlap!
Ma délelőttre párt vagy Hölgyet, cuckoldra vagy aktív hármasra. Glns pasi. Privibe.
Sziasztok jatszotarsakat keresünk párok nők személyében szombatonként Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek
Többit privatba megbeszéljük
Többit privatba megbeszéljük
Szegeden keresek most bi párt vagy férfit ! Többit privátba
48 éves kecskeméti pasiként szopnék
Nagy méret elöny
Nagy méret elöny
Egyedül állo 48 éves kecskeméti férfiként keresek idősebb párt
Enyhe bi belefér
Test alkat kor nem számit
Enyhe bi belefér
Test alkat kor nem számit
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok itt?
Szivesen ismerkednék
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 08:39

Törölt felhasználó (4731907)

Sziasztok!
Békés megyében keresünk párt vagy férfit. Orosházi lakosok vagyunk.
Békés megyében keresünk párt vagy férfit. Orosházi lakosok vagyunk.
Itt azért nem válogatósak a pasik.
Semmit nem lehet tudni a párról sem a hölgy kinézetét vagyaz életkorát de már ugranak a férfiak.
Tudom válogatós fasznak..... a helye.
(Ez egy válasz KisHuncut97 üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmit nem lehet tudni a párról sem a hölgy kinézetét vagyaz életkorát de már ugranak a férfiak.
Tudom válogatós fasznak..... a helye.

Szia. Kecskemét mellett, hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 11:46
Törölt felhasználó (4731941)
VIP

Sziasztok! Kecskemét környékén ismerkedem. 37 éves férfi vagyok.
Kicsit később nem jó?
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 10:08

Ma délután fél 3 körül valaki székkutas - újkígyós vonalon akinek lenne kedve talizni?
Sziasztok! Kecskemét környékén ismerkedem. 37 éves férfi vagyok.