Sziasztok! Intelligens, lehetőleg nagyobb farkú ffit keresünk hetero alapon a párom számára, hétvégére!
Sziasztok! Kecskemét közelében átlagos 36 éves pasi ismerkedne.
Kecskemét környéki párhoz csatlakoznék diszkréten
Szarvas környékén keresem nagy faszú baratom alkalmi ismeretségre. Érzékien cumiznék,keményen dughatsz. Hely kell,utazom.
Lenne ma valakinek kedved egy talihoz?
Szexpartnert keresek Csongrád v környéke hely megoldott
Félegyháza környékéről keresek párt, illetve hölgyet közös huncutkodáshoz.
35 éves férfi vagyok.
Írj üzenetet ha benne vagy egy kis rosszalkodásban.
35 éves férfi vagyok.
Írj üzenetet ha benne vagy egy kis rosszalkodásban.

Sziasztok! Kecskemét környékén ismerkednék. Első sorban hölggyel. 36 éves férfi vagyok
Sziasztok. Normális Párral ismerkednék!Házibarát lennék!!!!
Szegeden ismerkednek. Olyan lanyt, not keresek, aki elfogadja, es megerti, hogy meg nem volt senkim. Legyel szep, mosolygos! Jofej, kedves, humoros pasi vagyok. Eddig minden lany/no elutasitott....
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 18:06

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok kke

Sziasztok!
Bács-Csongrád megyéből keresek egy párt tartós baráti és szex kapcsolatra. Én igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes. Biszexre is nyitott vagyok. Ha esetleg lenne valaki, akkor várom a levelét!
Bács-Csongrád megyéből keresek egy párt tartós baráti és szex kapcsolatra. Én igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes. Biszexre is nyitott vagyok. Ha esetleg lenne valaki, akkor várom a levelét!
Sziasztok jatszotarsakat keresünk pár vagy női beszallo személyében írjatok ha szimpik vagyunk
Szopnék, nyalnék.
Gyula környèkèn hölggyel,párral ismerkednék!

Holnap 16 óra körül szivesen taliznèk hölgyel párral. Ápolt diszkrèt pasi vagyok.
Hetero párok, hölgyek Kecskemétről? Adatlap!
Ma délelőttre párt vagy Hölgyet, cuckoldra vagy aktív hármasra. Glns pasi. Privibe.
Sziasztok jatszotarsakat keresünk párok nők személyében szombatonként Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek
Többit privatba megbeszéljük
Többit privatba megbeszéljük
Szegeden keresek most bi párt vagy férfit ! Többit privátba