M5 Hetényi pihenő szeged felé valaki esetleg?
Szarvas,Gyomaendrőd. Ma délután leszopnálak. Helyed legyen.
engem érdekel!
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Baja -Kalocsa-Szexard környékéről , bi gondolatokkal játszó , de azt még ki nem próbált pasit keresnek , helyem van , te meg elérhető legyél. Ma- holnap,holnapután , csak ,mert nem levelezgetni jöttünk ide
Holnap kora estére keresünk partnert
Ma este valaki?????Írjon aki élvezni szeretne!!!!Csak NŐK!!!;;
Sziasztok.
Kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok titokban.
Ha érdekel írj!
Kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok titokban.
Ha érdekel írj!
Ma este valaki?????Írjon aki élvezni szeretné!!!!Csak NŐK!!!;;
(Ez egy válasz Fasszopató üzenetére (2024. 01. 20. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyula környékén pàrral/hölggyel ismerkednèk!

Vasárnap Békéscsabán......bármi érdekel!!!!!Csak NŐK!!!!!!
Gyomaendrőd, Szarvas környékén szopnék. Utazni tudok.
Kecskemét környékén keresek aki kielégítene ma este....nem leszek hálátlan!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatná ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Kiskőrös környéke,ma du.hölgy,kor,alkat mellékes.Tám.ok!
Szia! Főleg szex-baráti kapcsolatok kiépítése a célom.
Elsősorban de nem feltétel, a fiatalabb korosztályból keresek egy kezdő, perverz, extraperverz lányt akivel a titkos baráti körünket válogatnánk. Jó ha nyitott vagy a lányokra, hármasra, gangbang-re.Ha úgy gondolod ideje lerakni a telót és a valóságban is szeretnél most már élvezkedni, írj.
Nem lenne baj ha nem az a durr bele típus lennél, hanem az aki időt szán arra hogy meg ismerjük egymást, egymás vágyait. Fotót kérek és adok is olyat amilyet kérsz.
Főleg helyben keresek de ha utazóképes vagy akkor nincs probléma.
Velem lehet beszélgetni is, kb mindenről mert igen magas információ éhséggel élek, így széles skálán mozog a kommunikációm. Művészet kedvelő és művészkedő vagyok.
Ezt a világot tele tömték gátlásokkal és ítélkezéssel, de mivel ez rám nem hatott, megélem az emberi lét örömeit.
Maximális diszkréciómra számíthatasz!
Intelligens perverz vagyok, ezt is várom!
Ha szimpatizálsz ezzel a kis bemutatkozóval, írj és lesz ami lesz.
Homokos, bi pasik ne!
Elsősorban de nem feltétel, a fiatalabb korosztályból keresek egy kezdő, perverz, extraperverz lányt akivel a titkos baráti körünket válogatnánk. Jó ha nyitott vagy a lányokra, hármasra, gangbang-re.Ha úgy gondolod ideje lerakni a telót és a valóságban is szeretnél most már élvezkedni, írj.
Nem lenne baj ha nem az a durr bele típus lennél, hanem az aki időt szán arra hogy meg ismerjük egymást, egymás vágyait. Fotót kérek és adok is olyat amilyet kérsz.
Főleg helyben keresek de ha utazóképes vagy akkor nincs probléma.
Velem lehet beszélgetni is, kb mindenről mert igen magas információ éhséggel élek, így széles skálán mozog a kommunikációm. Művészet kedvelő és művészkedő vagyok.
Ezt a világot tele tömték gátlásokkal és ítélkezéssel, de mivel ez rám nem hatott, megélem az emberi lét örömeit.
Maximális diszkréciómra számíthatasz!
Intelligens perverz vagyok, ezt is várom!

Ha szimpatizálsz ezzel a kis bemutatkozóval, írj és lesz ami lesz.

Homokos, bi pasik ne!
Sziasztok! Kecskemét környékén 36 éves normál testalkatú szex centrikus férfi ismerkedne. Meghallgatok bármit.
Hölgyeket keresek kellemes időtöltésre utazni tudok fiatal sportos pasi
Szegedi srác csatlakozna hölgyhöz, vagy párokhoz akár rendszeres alkalomra is

Kecskeméten szopnék kíváncsi heterot!
Írj ha érdekel!
Írj ha érdekel!

Mai nap kora estére keresünk