Szia írnék de le vagyok tiltva! Kérlek töröld a tiltást!
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép estét mindenkinek!
Február 10.-én (szombaton),két férfi egy nő felállásban leszünk Szentesen! De szeretnénk még színesebbé tenni ezért keresnénk még egy plusz hölgyet vagy párt!
Az egyik férfi én lennék a pár pedig molett testalkatú szóval olyan jelentkezőket keresnénk akiknek ez nem gond!
EGYEDÜLÁLLÓ PASIT NEM KERESÜNK!
Február 10.-én (szombaton),két férfi egy nő felállásban leszünk Szentesen! De szeretnénk még színesebbé tenni ezért keresnénk még egy plusz hölgyet vagy párt!
Az egyik férfi én lennék a pár pedig molett testalkatú szóval olyan jelentkezőket keresnénk akiknek ez nem gond!
EGYEDÜLÁLLÓ PASIT NEM KERESÜNK!
Hétvégére keresek párt, ha akarjátok fotózok is
Ma kora estére keresünk , privátot írj
Helló! Komolyan is gondolod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 11:35
Törölt felhasználó (4731941)
VIP

Sziasztok! Hölggyel ismerkednék. Kecskeméti vagyok, de tudok utazni.
Sziasztok ! Párommal lányt keresünk édes hármasra.
Hali Párt keresel vagy bi aktív is jó lehet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 08:02
Törölt felhasználó (4693170)

Békés megyében helyem van, ki keres bi pasit???
Sziasztok. Benne lennénk beszeljünk privátba!
(Ez egy válasz Bella78 üzenetére (2024. 01. 28. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 28. vasárnap 16:16

Lányokat/párokat keresünk kellemes időtöltésre.
Mi 45 éves házaspár vagyunk és Békéscsaba mellett lakunk

Sziasztok!mai nap keresek hölgy vagy pár!
Sziasztok péntek vagy szombat estére keresnénk párt vagy hölgyet baratkozasra közös szexre Kecskemét környékén csak fogadni tudunk
Merre szeretnétek bulizni? Picit több infó rólatok?
(Ez egy válasz Kiscsajszi üzenetére (2024. 01. 23. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 22:38

Sziasztok! Párommal elmennénk egy buliba ahol jol éreznénk magunkat kikapcsolodnánk és ha normális a társaság akkor bármi is történhet
Sziasztok!
41 eves, szorostoku, szorosfaszu, nagyon kanos (3-4 menet siman megy egymasutan) uni bi pasi vagyok. Szivesen megismernelek. benneteket! Szegeden elek. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 27. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 11:17
41 eves, szorostoku, szorosfaszu, nagyon kanos (3-4 menet siman megy egymasutan) uni bi pasi vagyok. Szivesen megismernelek. benneteket! Szegeden elek. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 27. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4432922)

Sziasztok!
Állandó partnerként keresünk egy max . 45 éves jó megjelenésű, jó méretű bisex pasit ( lehetőleg Kalocsa - Baja) vonzáskörzetből!
Állandó partnerként keresünk egy max . 45 éves jó megjelenésű, jó méretű bisex pasit ( lehetőleg Kalocsa - Baja) vonzáskörzetből!
Vannak itt olyan párok akik terveznek is előre? Nem csak durr bele ma este mindegy kivel.......
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Lányokat/párokat keresünk kellemes időtöltésre.

Sziasztok
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban Kecskeméten…
Ha érdekel írj…
Kíváncsi hetero pasit szopnék titokban Kecskeméten…
Ha érdekel írj…
Sziasztok! Hölggyel ismerkednék. Kecskeméti vagyok, de tudok utazni.
Sziasztok irjatok
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2024. 01. 27. szombat 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 20:08

Sziasztok!
Lemondták a swinger klubbot, így sűrgősen keresnénk mára valami programot, utazni tudunk, párok, több pasis felállás izgat bennünket!
Lemondták a swinger klubbot, így sűrgősen keresnénk mára valami programot, utazni tudunk, párok, több pasis felállás izgat bennünket!
Békés megyében helyem van, ki keres bi pasit???
Sziasztok!
sziaztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatná ha elotte használják kényeztetik a feleseget?