Üdv! Ma párral ismerkednék
Enyhe Bi is lehet

Szegedi, 48 éves sportos alkatú, ápolt, vidám fiú vagyok. Nem vagyok sem molett, sem kopasz, sem pedig szőrös típus. Intim méretem 18 cm. Éveken át rengetegszer voltunk hármasban fiúkkal a párommal, de ez sajnos nem opció a jövőben. A hármas szex élményét így sokszorosan ismerem, de csak a „donor” pár oldaláról. Szívesen lennék partnere egy megbízható csinos párnak, akihez én szállhatok be harmadiknak, akár hosszabb távon is. Szívesen osztom meg tapasztalatimat kezdő, egymást szerető párokkal is, a fokozatosság jegyében, amikor a hangsúly a jó hangulaton, az izgatáson és erotikus hangulaton van. Úgy vélem, hogy jól ismerem, hogy mire van szüksége egy párnak, ami feldobja a szexuális életet, de nem teszi tönkre a kapcsolatot. Igény esetén helyem is van.
Sziasztok!
Gyula környèkèn hölggyel,párral ismerkednèk!
Gyula környèkèn hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok ma valahol valaki egy cumi a szabadban ?
Szeged !!!!
Szeged !!!!
Sziasztok
Hölgyet keresünk adatlapunkon leírtak szerint. Ha számodra ez elfogadható várjuk leveledet. Köszönjük
Hölgyet keresünk adatlapunkon leírtak szerint. Ha számodra ez elfogadható várjuk leveledet. Köszönjük
Ma kora estére keresünk , helyünk van
Szegeden holnap du-este szopatnék passziv palival, hely szükség esetén van. Hetvenes ápolt férfi vagyok átlagos mérettel.
Kecskeméti párt keresek kellemes kalandra
Bisex párral ismerkednék vagy nőkkel gyengéim a telt nők…
Diszkrét párt keresek hármas szexhez.
Sziasztok! hölgy vagy párok keresek partnert!
Gyulán vagyok hotelben. Szobámban leszopnék bi vagy aktív pasit.
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott akiot ez izgatná vannak e itt ilyen pasik esetleg?
Üdv! Párral ismerkednék ma Enyhe Bi is ok Utazni tudok ésszerű távolságon belül
Hölgyet keresek kecskeméttől Szegedig

Sziasztok! Békéscsabán és környékén keresek hölgyet diszkrét kapcsolatra!
Sziasztok! Csongrád megyében keresnék párt akiket lehetne kukkolni.
Sziasztok Békés megyei pasi vagyok helyem van de utazom is nőt párt keresek
De, tökéletes, csak van másik, ahogy azt írtuk is, mindenkinek ajánljuk.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 02. 24. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 14:23

Nem adta azt a várt élményt?
Pedig csak jókat olvastam róla.
Pedig csak jókat olvastam róla.
Ma esti bajai házibuliba keresek lányokat, párokat! Akár ottalvással is. Érdeklődni privátban!