Sziasztok! Kecskemét (kb. 70km-es) környékén szívesen ismerkednék kedves, kulturált párral, vagy nővel.

Sziasztok.
Gyula környékén hölgyhöz,párhoz csatlakoznék!
Gyula környékén hölgyhöz,párhoz csatlakoznék!

Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Biszex kanos srác baszásra, szopásra keres partnert, csongrád-békés megye.
Sziasztok ma estére jóméretü utazni tudo pasit keresünk gyula környékéröl...
Sziasztok!
Páromnak keresünk házibarátot!!!!!
Páromnak keresünk házibarátot!!!!!
Mi is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 02. szombat 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 16:55
Törölt felhasználó (4735510)

sziasztok ma szivesen megismerkednénk másik párral
sziasztok ma szivesen megismerkednénk másik párral
Szia! Szívesen ismerkednénk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 02. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 02. szombat 12:47
Törölt felhasználó (4686507)

Ma Gyulán lesz helyem hotelben. Bi párt vagy pasit keresek. Nincs tabu dughattok,szopathattok seggbe,szájba,tövig.
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott parok vannak e itt?
Sziasztok!
Idősebb hölgyet(50-70év) keresek vagy ilyen korú hölgytagú párt!!
Idősebb hölgyet(50-70év) keresek vagy ilyen korú hölgytagú párt!!
Sziasztok,Hölgyet vagy hetero alapon párokat keresek!
Ma Gyulán lesz helyem hotelben. Bi párt vagy pasit keresek. Nincs tabu dughattok,szopathattok seggbe,szájba,tövig.
Sziasztok! hölgy vagy párok keresek hosszú távra!
Sziasztok!
Baján és környékén keresnék hölgyet kellemes időtöltésre.
Baján és környékén keresnék hölgyet kellemes időtöltésre.

Sziasztok! Békéscsabán kedves párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok.
Sziasztok . 28 éves férfi vagyok Hódmezővásárhelyről.
10 éve vannak biszexuális gondolataim de meg sose próbáltam előbe . Ami vonz az a szopas es a geci nyeles . Engem nem kell szopni.
Helyem nincs . Veszek fel tangat , cica nadrágot ha kell.
Írjatok
10 éve vannak biszexuális gondolataim de meg sose próbáltam előbe . Ami vonz az a szopas es a geci nyeles . Engem nem kell szopni.
Helyem nincs . Veszek fel tangat , cica nadrágot ha kell.
Írjatok
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 43 éves bicurious férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy kipróbálhassam milyen érzés a másik végén is lenni. Viszonozni nem szükséges.
Elsősorban párral szeretném átélni az első élményemet, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet.
Szolnok kke
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 17. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 17. szerda 16:26

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok kke

Sziasztok. Nőnapra szeretném a párom meglepni , nagy intimű férfival. Olyannal aki óvatos, és ügyesen használja. 30-40 év közötti, intim, arc szőr ne legyen... A nagy az 22cm-től nagy. Utazni tudj. Március 8 estére keresek.