Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol!
Engem meg ti,érdekelnétek.
(Ez egy válasz Lazy1975 üzenetére (2024. 04. 23. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Orosháza környèkèn Párokkal ismerkednèk.Ápolt,igènyes srác vagyok

Holnap (szerdán) szopatnék Szegeden délután-este. Hely szükség esetén van. Ápolt hetvenes férfi vagyok.
Szia!Minket érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 23. kedd 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 23. kedd 09:57
Törölt felhasználó (4506822)

Sziasztok!
Tapasztalt, fiatal srác vagyok. Elsősorban Kecskemétről, de távolabb is szóba jöhet, ismerkednék kedves párral mindkét fél örömére
fogadni és utazni is tudok
Tapasztalt, fiatal srác vagyok. Elsősorban Kecskemétről, de távolabb is szóba jöhet, ismerkednék kedves párral mindkét fél örömére

Sziasztok! Magamra igényes Kecskemét közelében élő utazni tudó 35 éves 180 magas 78kg átlagos alkatú srác vagyok akinek fontos a kölcsönös diszkréció es a higiénia.
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek.
Szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak házibarátnak esetleg ha létezik olyan itt szóló holgyel is ismerkednék.
Privát üzenetben nyugodtan kereshettek.
Ma Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén valaki
Sziasztok!
fogadni és utazni is tudok

Kecskeméti vagy 50 km-es körzetében élő Hölgy -Pár sofőrje lennék. gondtalanul élvezhetnék egymást a tájat.
04.25 Csütörtök
Szegeden hármas szexet kedvelő párhoz csatlakoznék.
sziasztok 7vegen raero párok ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget vannak e itt?
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte kényeztetik a feleseget? hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakozom...
Sziasztok, Vasárnapra (04.28.) keresek ápolt diszkrét intelligens Hellyel rendelkező lányt párt fiút közös erotikára-szexre Békéscsabán és környékén! Írj üzit
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Erre a hétre keresnék heteró alapon kellemes kikapcsolódási lehetőséget, nő, nők, párok személyében... (04. 22-04. 28)
Kedden reggeli órákban keresek Bi ffi t közös oralisra. Legyél igényes borotvált potens és méretes farkú, mert Te is ezt kapod …
Sziasztok!
Szegedi szőke hajú, hármasban tapasztalt srác megbízható hölgyet vagy párt keres valós találkozásra. A diszkréció és ápoltság nálam adott és elvárt. Akár rendszeres találkozásokra is nyitott vagyok, ha megvan a kémia köztünk. Kérem csak azok írjanak, akik komolyan is találkoznának
Szegedi szőke hajú, hármasban tapasztalt srác megbízható hölgyet vagy párt keres valós találkozásra. A diszkréció és ápoltság nálam adott és elvárt. Akár rendszeres találkozásokra is nyitott vagyok, ha megvan a kémia köztünk. Kérem csak azok írjanak, akik komolyan is találkoznának

30 évesig srácot keresek.Kezdő is lehet
04.25 Csütörtök