Köszönjük Emese
Én meg a királyfi vagyok fehér lovon, de a lovat nem, de engem leszopizhatsz ha gondolod
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 17:30

Sziasztok! Én egy sportos, szexet imádó lány vagyok, most nincs barátom, szivesen ismerkednék, imádok jó nyálasan szopizni. Szivesen mutatom is magam. Írj, ha vékony, magas srác vagy, puszi

Sziasztok!
Kecskeméten, hellyel rendelkező férfiként fogadnék hölgyet, vagy párt!
Kecskeméten, hellyel rendelkező férfiként fogadnék hölgyet, vagy párt!
Sziasztok! Én egy sportos, szexet imádó lány vagyok, most nincs barátom, szivesen ismerkednék, imádok jó nyálasan szopizni. Szivesen mutatom is magam. Írj, ha vékony, magas srác vagy, puszi

Üdv mindenkinek!
Szegeden tartózkodom és ismerkedni szeretnék!
Ma este szívesen csatlakoznék olyan Hölgyhöz esetleg párhoz akivel kellemesen nem csak testiséggel hanem akár kellemes beszélgetéssel és más egyébbel telne el az estéből pár óra!
Szegeden tartózkodom és ismerkedni szeretnék!
Ma este szívesen csatlakoznék olyan Hölgyhöz esetleg párhoz akivel kellemesen nem csak testiséggel hanem akár kellemes beszélgetéssel és más egyébbel telne el az estéből pár óra!
Sziasztok ma szeretne találkozni valaki Gyulán párok hölgy akkár van valaki a Corvinba ?
Sziasztok!
Elsősorban Békés megyéből keresnék hosszú távra szexkapcsolatot. Független, egyedülálló férfi vagyok.
Elsősorban Békés megyéből keresnék hosszú távra szexkapcsolatot. Független, egyedülálló férfi vagyok.
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert

Párral vagy nővel ismerkednék minden jóra hosszabb távra. Helyem van.
Üdv mindenkinek!
Ma este szívesen csatlakoznék olyan Hölgyhöz esetleg párhoz akivel kellemesen,együttléttel vagy nem csak együttléttel telne el az estéből estleg pár óra
Ma este szívesen csatlakoznék olyan Hölgyhöz esetleg párhoz akivel kellemesen,együttléttel vagy nem csak együttléttel telne el az estéből estleg pár óra
Mikorra tervezed?
(Ez egy válasz Mindig üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 28. vasárnap 08:05

Holnap valaki Algyő -Tisza párok ?lányok?ki jönne?hetero pasi vagyok.
Gyulai, Békéscsabai elhanyagolt nővel nővel randizgatnék!

Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.08.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Kecskeméten vállalok ingyen nőknek cici és punci masszázst!
Holnap valaki Algyő -Tisza párok ?lányok?ki jönne?hetero pasi vagyok.
Maszírozást vállal itt vki a környéken?
Baja környékén lányokkal szívesen ismerkednék.
Na gyere oda adom
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 13:56
Törölt felhasználó (4686507)

Szeretném ha a gecid fojna az arcomon vagy ki a számból. Ehhez le kell ,hogy szopjalak. Szép vastag fasz előny. Szarvas.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 14:50
Törölt felhasználó (4738306)

Sziasztok, ma keso dun vagy a holnapi napon kalandoznank Tiszakecske, Kerekdomb, Szentkiraly kornyezeteben 40es parkent. Lanyok/holgyek, fiuk/ ferfiak jelentkezeset varjuk.
Sziasztok !
Párt keresnék közös játékokra. Utazni tudok. Fiatal bi pasi vagyok.