Sziasztok igényes békés megyei pasi vagyok egyedül élek nőt part fiút keresek
Helló Gyulai vagyok...
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2024. 08. 21. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Megpróbálkoznánk ismét. Lányt/nőt keresnénk harmadiknak.Heteró csapásvonalon keresgélnénk enyhe női bi dolgokkal de nemm vagyunk semmi jónak elrontói minden megbeszélés kérdése. Ha úgy alakulnának a dolgok utazni tudunk.
Valódi Masszőr párnak, hely nem megoldható! Békés megye, csak privi!
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres pasikat, párokat
Sziasztok.Gyulán a Corvinban vannak valakik innen?
Sziasztok
Szegeden keresek lányt, akivel kipróbálhatnék egy pár dolgot
Párhoz is szívesen csatlakozok, viszont a férfi taggal szigorúan passzív maradnék. 24 éves vagyok, privátban írjon aki benne lenne. Max. 30 éves korig keresek.

Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? 20 éves vagyok átlag feletti intimmel, meghallgatok mindent.

Szarvas,....leszopjalak ?
Sziasztok! Békéscsabán kedves párhoz csatlakoznék...
Kecskemét környéki biszex párhoz csatlakoznék kellemes kalandra
Gyula és környéke.
(Ez egy válasz Dota13 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Aug 21-22 re keresünk bő hölgyet.
Aug 26-28 között napközben keresek párt vagy hölgyet. A délelőtti órákban helyet is tudok biztosítani . Ha párnak nincs hol de szívesen együtt lennének és elfogadnak egy nézőt vagy résztvevőt írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Még midig keresünk két potens,jó adottságokkal biró férfit a feleség kielégitésére. Kecskemét-Dabas vonalon. Hely szükséges. Csak olyanok irjanak akik hajlandóak is találkozni,elég a sok üzenetekre izguló szájhősökből. Ha valaki nem akar találkozni az ne rabolja az időnket. Kor mellékes,szimpátia a lényeg.
08.20. Ma estére keresünk, egy -két srácot
Kérek olvass adatlapot !
Poci, duci, túlsúly , nem minket keres !
Kérek olvass adatlapot !
Poci, duci, túlsúly , nem minket keres !
Sziasztok.
Bajàn lenne egy kedves hölgy, akivel lehetne talàlkozni?
Bajàn lenne egy kedves hölgy, akivel lehetne talàlkozni?
Elhanyagolt Nőt kényeztetnék Gyula és vonzáskörzetében! Irjatok bátran egy igazi érzéki partner kell! Ati
Sziasztok! Kecskeméten vékony, sprotos igényes fiatal srácnak felajánlanám a játékaimat kipróbálásra. Van műpunci, farokpumpa, G-pont vibri, análplug. Hasonló érdeklődésű pár is jöhet.
Nőt illetve párokat keresek ma estére Szegeden akik benne vannak egy kis szabadban való szexben.