Sziasztok. Békés megyében élő, 50-es, csak passzív homo vagyok. Viszonzás nélkül,egyoldalúan leszopnék egy vagy egyszerre akár több aktív férfit. Seggem is keményen kúrható..Szolid de kultúrált találka hely van...
Sziasztok! Kecskeméti ápolt, intelligens, sportos (hetero férfi és biszex nő) párként keresünk elsősorban csinos hölgyet vagy párt (18-45 éves korig), akár hosszabb távra is közös erotikus élmények megvalósításához. Esetleg szóló fiú is szóba jöhet. Fiúk esetében elvárás: 30-45 kor, sportos alkat, ápolt megjelenés, nagy intim méret. Szőrös, széttetovált pasik jelentkezését nem kérjük. Min. elvárás továbbá a normális bemutatkozó üzenet, melyhez arcos, egész alakos és intim képet kérünk. Legyél alkalmazkodó és vállald fel magad. Reméljük felkeltettük az érdeklődéseteket, a további részleteket privátban tudjuk megbeszélni.
Sziasztok. Békés megyében szopnék egy igényes csupasz intimmel rendelkező partnert. Írj privátban. Köszönöm
Orosházán ès környèkèn párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk.Ápolt,igènyes srác vagyok

Sziasztok! Hosszú távra keresnék partnert, hölgyek és párok személyében. Előnyben Kecskemét és környéke. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Hosszú távra keresnék partnert, hölgyek és párok személyében. Előnyben Kecskemét és környéke. Szép napot mindenkinek!
Igen Békés...írjátok privát üzit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 15. vasárnap 11:10
Törölt felhasználó (4733338)

Képzett svéd és yóni masszőr vagyok!
Olyan pasikkal ismerkednek akit nagyon izgatna ha elötte kényeztetnek a felseguket ! Hely kellene utazni tudnek!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Képzett svéd és yóni masszőr vagyok!
(Ez egy válasz szexeljünk 1 üzenetére (2024. 09. 15. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegedi hölgy,lenne aki kinyalatnà magàt? Viszonozni nem kell! Kor,testalkat nem szàmit!
Békés megye? Privi!!
Sziasztok, hölggyel vagy párral randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Békés megyében keresek hölgyet ill párt aki/k szeretnék izgalmasan eltölteni ezt a borús vasárnapot, üzenetet privátban várom.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Kellemes hėtvėgi programokhoz keresek belevaló bevålalós Bėkėsmegyei hölgyet minden jóra!
Duna baja wellness?
Ma este szegedi kaland? :P
Sziasztok ki keress Bi pasit Békés megyében egyedül élek
Ma délután,este párok egy kis kalandozás?