Sziasztok, Szegeden keresek domináns beállítottságú férfit, nőt vagy párt.
Szopnék, nyalnék.
Szopnék, nyalnék.
Kecskemét környéki pár játékszere lennék kellemes kalandra
Sziasztok!Hölgyekkel ismerkednék,akár hosszú távra is.
Sziasztok! Masszírozni is tudó és szerető, fantáziadús, diszkrét, hetero pasi dél-alföldi lánnyal vagy csinos hölgytagú párral ismerkedne. Privátot kérnék.
13-14.00 között Szekszárd Csörge tónál valaki(k)?
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,
ha ilyen kis játékokban is örömünket leljük akkor a folytatás is sokkal izgalmasabb.
Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok
Ralff vagyok 37 éves sportos férfi.
Azért regisztráltam az oldalra hogy kifinomult érzékiségre vágyó szuper igényes kedves csinos párokkal nőkkel ismerkedjem.
Részemről a megadott keresési preferenciák adottak.
Továbbá nagyon fontosnak és igen izgalmas témának tartom a kis flörtöket, véletlen érintéseket,

Egyszóval tényleg aranyos kultúrált megbízható komoly párokat nőket keresek akik szintén komoly megbizható harmadikat keresnek.
Soha nem dohányzom ezt is preferálom.
Köszönöm
Sziasztok

Holnap este pár vagy hölgy ki szórakozni akar kecskeméten
részletek privátban
részletek privátban
A héten , lehetőleg este , éjjel, Baja környéki , KEZDŐ ,Bi barátot keresnek .
Sziasztok! Baja környék Hölgy partnert keresek!

Holnap délelőtt hmvhelyen kivernék egy szép kemény farkat, ha tele a zacsid, akkor találkozzunk.
Hol is kezdjem kezdjük... Lehet itt nekünk írogatni, beszolgogatni de tény hogy szombaton a legnagyobb buli itt volt a Majomba Szatymazon! Pedig a környeken megvolt hirdetve egy házibuli jellegű swinger party amihez szombaton szóltak érdeklődés hiánya miatt elmarad... Szóval csakis a Majom Szatymaz..
vagy 30 km körzete!
(Ez egy válasz gate555 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 21:23

szeretnénk harmadiknak bevonni pasit vagy párt minden jóra szexre. Kikötés ha tudsz este fogadni bennünket Kecskeméten !!!!!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok, csütörtöktől -vasàrnapig a gyulai Corvinba leszünk, szívesen gabalyodnànk.
bi/30/uni
Szentesen vagy szegeden fiúk lányok vagy párok?
Szentesen vagy szegeden fiúk lányok vagy párok?
szeretnénk harmadiknak bevonni pasit vagy párt minden jóra szexre. Kikötés ha tudsz este fogadni bennünket Kecskeméten !!!!!
Szia, István vagyok
Sportos, igényes 42/170/75 pasi, kellemes alkalmi talikhoz keresnék csinos szeximado hölgyet.Reszemrol diszkréció adott,intim testrékszerem van és a hölgy örömére szexben mindenre nyitott,lehet szó többesröl, cuckold.ha felkeltette érdeklődését várom válaszod a továbbiakèrt, Kecskemét ,István
Sportos, igényes 42/170/75 pasi, kellemes alkalmi talikhoz keresnék csinos szeximado hölgyet.Reszemrol diszkréció adott,intim testrékszerem van és a hölgy örömére szexben mindenre nyitott,lehet szó többesröl, cuckold.ha felkeltette érdeklődését várom válaszod a továbbiakèrt, Kecskemét ,István
Sziasztok ismerkedni szeretnék Hölgyekkel,Párokkal Hetero alapon tartósabb kapcsolatra barátságra !
sziasztok olyan párral ismerkednek akik szeretik az elojatekként az erotikus masszirozast ! Hely kellene utazni tudnek!