Sziasztok! A héten Kecskemét és környékén hölgyeket, párokat keresek hosszú, kemény dugásra. Ma is! Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Sziasztok! Jóképű, potens, diszkrét, hetero pasi nem átlagos dolgokra is nyitott lánnyal, hölggyel ismerkedne. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Holnap este ràérős hölgyet fogadnék,Kecskemét,Ceglêd körbyékéről.
Pasit keresünk napközben!
Profilunknak megfelelően
Profilunknak megfelelően
szep estwet feleseget használnék kényeztetnek a ferje elott akit ez nagyon izgatná! Hely kellene utazni tudnek! viber jo lenne ahol tarhatnank a kapcsolatot!
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék nővel parokal
40 feletti hölgy társaságát keresem Békés illetve Csongrád megyében!
Várom privát üzeneted!
Várom privát üzeneted!
Kecskeméten keresnék ismerkednék olyan pasival , párral akit akiket érdekelne egy Biszex sub pasi ! Helyet nem tudok biztosítani, cserében imádom ha használnak

Baja és környékén holnap délelőtt Biszex bartnert keresek . Hely van .
Holnap délelőtt Hmvhelyen egy formás kemény farkat keresek egy olajos farok masszázsra, ha tele a zacsid én örömmel kiürítem, ha szeretnéd, akkor a végén rám is spriccelhetsz.
Lakás van, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Lakás van, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Szegeden szexpartnerem keresem napközben. Búvóhely kell! Privatba írj, írjatok! Ápolt, potens, szexben kitartó férfi vagyok kellemés intim merettel.
Sziasztok!hölgyek keresek pár is jöhet szóba!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Szegeden ès környèkèn keresek hölgyeket,megbízható korrekt vagyok.
Szegeden ès környèkèn keresek hölgyeket,megbízható korrekt vagyok.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
Sziasztok! Gyulán masszőr férfi szívesen maszírozna hölgyet (akár csak erotikus masszázs szex nélkül is), akár párja jelenlétében is

Szilveszterre keresek hetero alapon csinos párt vagy szívesen csatlakozom bulihoz is Szeged-Kecskemét vonalon.
Sziasztok!
December 6.-7.én hölgy,pár társaságát keresném Békéscsabán!
December 6.-7.én hölgy,pár társaságát keresném Békéscsabán!
Sziasztok! A héten Kecskemét és környékén hölgyeket, párokat keresek hosszú, kemény dugásra. Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Kecskemét környéki igényes pár játékszere lennék disztréten