Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!Békéscsabán!
Sexpartnereim fogadnám ma de.!Békéscsabán!
Sziasztok,
December 14-16 között keresünk Gyulán hozzánk hasonló párt 4-es kikapcsolódásra (adatlapunk szerinti 4-est keresünk)
Szeretnénk az év vége előtt egy kicsit lazítani, izgalmas kalandot megélni,
Ha Ti is épp Gyulán lesztek és szeretnétek csatlakozni hozzánk, akkor várjuk a megkeresést privátban.
Köszönjük
December 14-16 között keresünk Gyulán hozzánk hasonló párt 4-es kikapcsolódásra (adatlapunk szerinti 4-est keresünk)
Ha Ti is épp Gyulán lesztek és szeretnétek csatlakozni hozzánk, akkor várjuk a megkeresést privátban.
Köszönjük
Sziasztok,péntek (13-án),szeretnénk egy nem szokványos estét,pasit esetleg 2 pasit keresünk Csongrádon
Sziasztok. Bács-Kiskun megyei párhoz nagyon szívesen csatlakoznék hetero alapon. 25éves átlagos pasi vagyok.
Sziasztok! Szegeden ejszaka 2 korul vevo lennek akarmire, bi pasi, 22 eves.
Párral találkoznék gyulai ittlétük allatt....
Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
40 feletti hölgyet kènyesztetnèk . Csongrád megye
Sziasztok keden Kecskeméten keresünk kalandot a délelöti órákban
Vissza sem írsz szerintem így felesleges keresned. Ugyanúgy az összes keresőnek aki válaszra sem méltatja az embert.
(Ez egy válasz william50 üzenetére (2024. 12. 07. szombat 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 11:01

Holnap délelőtt Hmvhelyen egy formás kemény farkat keresek egy olajos farok masszázsra, ha tele a zacsid én örömmel kiürítem, ha szeretnéd, akkor a végén rám is spriccelhetsz.
Lakás van, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsabán!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsabán!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szegeden,kedd délelőttre aktívokat keresek,vagy bi párt.
Sziasztok,
Köszönjük, de szóló urat semmiképp sem szeretnénk!
Köszönjük, de szóló urat semmiképp sem szeretnénk!
Kiskunfélegyházán ma valaki?
Sziasztok!
Békéscsaba ma éjszaka?..
Hely ok.!
Békéscsaba ma éjszaka?..
Hely ok.!
Ma estére keresek párt vagy hölgyet kor nem számít! Hálátlan sem leszek
Sziasztok!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Holnap délelőtt Hmvhelyen egy formás kemény farkat keresek egy olajos farok masszázsra, ha tele a zacsid én örömmel kiürítem, ha szeretnéd, akkor a végén rám is spriccelhetsz.
Békés megyei? Privi!