Szeretnék ma szopni Békésmegyei pasit. Helyem nincs. Tudok utazni.
Sziasztok. Párként,párt keresünk hetero alapon közös élményekre. Többnyire hétköznap 18.00 után tudunk fogadni otthonunkban. Priv.üzenetet várunk. Köszönjük. Sziasztok.
Sziasztok !!!
29/35 Szegedi normális igényes pár keres párt vagy hölgyet közös programok és erotika a cél.
Kamusok akik írnak aztán eltünnek légyszi ne raboljuk egymás idejét felesleges időpazarlás mindkét oldalról!!!
Csak kizárólag az írjon aki Komolyan gondolja!!
29/35 Szegedi normális igényes pár keres párt vagy hölgyet közös programok és erotika a cél.
Kamusok akik írnak aztán eltünnek légyszi ne raboljuk egymás idejét felesleges időpazarlás mindkét oldalról!!!
Csak kizárólag az írjon aki Komolyan gondolja!!
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Pár keres párt. Közös programok, bulis esték, és más egyéb izgalmas dolgokhoz (Békés megyéből, 40/45 éves pár) Szabad idő kellemes eltöltéséhez.
Békéscsabai hölgynek szívesen lennék a szeretője, vagy akár a nyalószolgája.
Nem nagyon szoktam itt látni ilyen hölgyeket, de ha magadra ismersz, üzenetben szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Nem nagyon szoktam itt látni ilyen hölgyeket, de ha magadra ismersz, üzenetben szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.

Sziasztok,formás hölgy partnerem keresem Baja és környékéről.Független,fiatalos pasi vagyok.Valaki?.
Olajos farok masszázsra keresek holnapra egy formás és kemény farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiürítem egyoldalúan.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok.
Sajnos az ilyenek miatt megy el az ember kedve a partner kereséstől, összefüggéstelenül hadovál össze vissza, majd mocskolódni kezdett.
(Ez egy válasz cscsmpar üzenetére (2025. 01. 18. szombat 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelentkezem! :P
(Ez egy válasz nyár üzenetére (2025. 01. 18. szombat 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 09:10

Sziasztok.
Van olyan férfi Kecskemét és környékén aki tudja mi kell egy nőnek és talizni is szeretne?
Van olyan férfi Kecskemét és környékén aki tudja mi kell egy nőnek és talizni is szeretne?
Sziasztok.
Sziasztok. Ma estére keresünk ffit. Átlagos testalkat, szőrtelen, enyhe bi
Kiskőrös környékén,ma hölgyet keresek.
Minket is megtalált kb 1 éve, értetlen és tényleg zaklatós!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2025. 01. 18. szombat 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 18. szombat 01:25

Sziasztok! Nem szoktam más megye oldalára bejegyzést tenni,de vigyázzatok mert Puncivadász1 néven van fent egy gyengeelméjű ember, aki párokat zaklat...
Sziasztok! Nem szoktam más megye oldalára bejegyzést tenni,de vigyázzatok mert Puncivadász1 néven van fent egy gyengeelméjű ember, aki párokat zaklat...
Sziasztok!
Keresnénk egy masszőrt, lehetőleg nőt Békés Vármegyéből. Egy pár női tagját kellene orgazmusig masszírozni…
Keresnénk egy masszőrt, lehetőleg nőt Békés Vármegyéből. Egy pár női tagját kellene orgazmusig masszírozni…

Sziasztok!
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szeged?
kecskeméti nőt vagy párt keresek