24-25 én napközben szívesen találkoznék egy szimpatikus hölggyel, párral …… Írj bátran meghallgatok minden megoldást! Köszi
Szopnálak élvezésig. Most. Bcsaba. Helyem nincs, tudok utazni.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Gyulai, Békéscsabai hölgyet keresek!
Szeretnék találni egy hölgyet aki bevezetne a szex élményeibe. 1 nő volt van az életembe aki a nejem már több mint 30 éve és szeretném élvezni a Szexet.
Ha Szeged környékéről van hölgy aki ebben tudna segíteni privátban várom az üzenetét.
sok sok tisztelettel a hölgyeknek.
Ha Szeged környékéről van hölgy aki ebben tudna segíteni privátban várom az üzenetét.
sok sok tisztelettel a hölgyeknek.
Ma este örömmel venném ha a farkam a szádban lenne. 18as ápolt, és nagyon tele van

Arcraélvezésre keresek Hölgyet. Normális (na jó, lehet mégsem
), diszkrét srác.

Szopnálak élvezésig. Most. Bcsaba. Helyem nincs, tudok utazni.
Hölgyet vagy Párt keresek minden jóra. Orosháza és környéke
Szia
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Kecskemét környékén keresek elhanyagolt átlagos hölgyet aki kicsit jól akarja érezni magát kötöttségek nélkül
Sziasztok
Lesztek a 3 majomba? (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 17. hétfő 20:27
Lesztek a 3 majomba? (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4748784)

Sziasztok. Mi a héten tervezzük hogy elnézünk ☺️
Sziasztok Hódmezővásárhely vagy környékén szopnék
Sziasztok!
Kedves, átlagos vagy vékonyabb alkatú, izgalmas erotikus ötletekre nyitott lánnyal, Nővel ismerkedne, intelligens, diszkrét, jóképűnek tartott pasi. Masszírozni is tudok és szeretek
Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést.
Kedves, átlagos vagy vékonyabb alkatú, izgalmas erotikus ötletekre nyitott lánnyal, Nővel ismerkedne, intelligens, diszkrét, jóképűnek tartott pasi. Masszírozni is tudok és szeretek

Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek!
Sziasztok. Mi a héten tervezzük hogy elnézünk ☺️
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Holnap délelőtt valaki Kecskeméten?
23-25 -én napközbe szívesen találkoznék párral, hölggyel …Kecskemét és kk. Akár csak nézőnek, besegítek, masszázs, te szabod a feltételeket , elképzeléseket.