Imádnék veletek perverzkedni
(Ez egy válasz bekesipar74 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 10:19

Sziasztok perverz dolgokra nyitott pasikkal ismerkednenk akik tudnanank diszkret lenni!
Sziasztok! Szívesen ismerkednék veletek diszkréten.
(Ez egy válasz bekesipar74 üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 10:19

Sziasztok perverz dolgokra nyitott pasikkal ismerkednenk akik tudnanank diszkret lenni!
Üdv. Valaki ma a megyében? Párok, bi pasi esetleg?
Sziasztok! Ma délután 16-kor taliznánk Kecskeméten.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szeged, most?
Csongrád +10km körzetbe hölgyek?
Házasparok keresünk csinos hölgytagú 30-40 es párokat hazi bulira többes párcsere női bisex stb majus 9.re
Sziasztok!! Szeretnék veletek ismerkedni a többit privátba
(Ez egy válasz bekesipar74 üzenetére (2025. 03. 22. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 22. szombat 17:26

Szep napot perverz dolgokra nyitiott pasival ismerkednenk aki tudna diszkret lenni! vasarhely s kornyéke
Szep napot perverz dolgokra nyitiott pasival ismerkednenk aki tudna diszkret lenni! vasarhely s kornyéke
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék…
Sziasztok! Olyan békéscsabai (vagy környékbeli) érett, 50 év körüli hölggyel szeretnék megismerkedni, aki szereti és élvezi ha orálisan kényeztetik. Én egy átlagos testalkatú, független pasi vagyok, viszont dohányzom. Ha valaki magára ismer és kellően nyitott, szívesen fogadom a jelzését. Kellemes hétvégét mindenkinek!

Baján keresnék hölgy partnert. Látogatóban vagyok itt. Feldobnám a mai estémet.
Kiskőrösön látogatható hölgy?
Kiskőrösön hölgynek hálás lennék.
Békéscsabán vagy környékén keresek 50 éves korig. nem kövér pasit. Én 49 éves rendszeresen sportoló, szőrös vagyok.
Nyugdíjkiegészítés nagyinak,Kiskőrösön.