Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szinte esélytelen de hátha , szívesen csatlakoznèk párokhoz a hölgy örömère vagy egyedülálló hölgyekhez . Kor és alkat nem számít

Helló diszkrét bi vagyok...
Szopnèk diszkréten Kecskeméten
Szopnèk diszkréten Kecskeméten
Szia nem igazán.
Létszámilag vannak kb 10 en ebből 4 a pár és pár szóló férfi (Ez egy válasz Kanfasz29 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 01:48
Létszámilag vannak kb 10 en ebből 4 a pár és pár szóló férfi (Ez egy válasz Kanfasz29 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Lehet egy kérdésem? 3M-ban hogyan viszonyulnak bevállalós bi srácokkal,,,, nyitottak az emberek fiús mókára is?
Sziasztok
Pár -párok szeretkezését nézném. Cserébe bármit kérhettek ha igény van rá. Köszi
Pár -párok szeretkezését nézném. Cserébe bármit kérhettek ha igény van rá. Köszi
Sziasztok! Ma délután Kecskeméten leszek..intelligens normális 40 éves Pasi vagyok!
Sziasztok!
Békéscsaba és környékén magára és környezetére igényes, 32 éves férfiként csatlakoznék párhoz, hölgyhöz, hölgyekhez.
32/174/64

Békéscsaba és környékén magára és környezetére igényes, 32 éves férfiként csatlakoznék párhoz, hölgyhöz, hölgyekhez.

32/174/64
Szia! Lehet egy kérdésem? 3M-ban hogyan viszonyulnak bevállalós bi srácokkal,,,, nyitottak az emberek fiús mókára is?
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 31. hétfő 19:37

Igen valóban voltunk most többen a Majomba,bár monstanában eleg nagy bulikában szoktunk belecsöppeni ott.
Sziasztok holnap reggel szívesen találkoznèk Szegeden diszkrèten hölgyel vagy párral. 40 és potens pasi vagyok.
Párommal keresek 3 vagy 4 férfit bukkakére szegeden ! Csak olyan férfiak jelentkezesét várjuk akik 36 ev töl 55 éves korig ! Meg válogatjuk kik azok lehetöleg arc képpel irjatok
Cumizok,dughatsz,tudok utazni
Cumizok,dughatsz,tudok utazni
Most hétvégén nekem nem jó.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Tisztelt Hölgyek!
Szegeden keresek hölgyet, alkalmi akár hosszabb távra. én SUB 60-as pasi vagyok aki imádja ha játszanak vele és főleg ha igényli a hölgy a viszonzást. Diszkréció adott és elvárt.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, jelentkezést privátban kérek.
Ha leírtak miatt okítani akarsz azt is szívesen fogadom, mert kezdő vagyok és csak azt írtam ami belőlem jön.
Köszi hogy elolvastad az üzenetemet.
Szegeden keresek hölgyet, alkalmi akár hosszabb távra. én SUB 60-as pasi vagyok aki imádja ha játszanak vele és főleg ha igényli a hölgy a viszonzást. Diszkréció adott és elvárt.
Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, jelentkezést privátban kérek.
Ha leírtak miatt okítani akarsz azt is szívesen fogadom, mert kezdő vagyok és csak azt írtam ami belőlem jön.
Köszi hogy elolvastad az üzenetemet.

Jánoshalma környékén,nyitott nőt keresek.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Igen valóban voltunk most többen a Majomba,bár monstanában eleg nagy bulikában szoktunk belecsöppeni ott.
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi most tervezünk hétvégén menni a 3 M be Szatyira
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó sokan voltunk, nekem tetszett.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)