Kecskemét környéki biszex párt keresek kalandra
Sziasztok! Szívesen maszíroznék párt...képzett vagyok utazni tudok...nem gond! 39 éves intelligens normális tapasztalt pasi!
Nem szépítem magam egyenesen elmondom én félre szeretnék kacsintani és élvezni szeretni az élet szebbik oldalát is. Fura dolog lehet ezt olvasni de életem során nem kacsintottam félre, sőt a házasságom szerelem első látásra történt mint a mesében így más sem volt előtte. Így hosszú vagy alkalmi kapcsolatot keresek kizárólag Hetero alapon hölgy személyében Csongrád megyében aki diszkrét.
Sziasztok hőlgyekel ismerkednék webcam vagycsak ismerkedés képcsere bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat. Vagycsak simán beszélgetnél valakivel. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat. Irjrám és ismerjmeg.
Sportos, többest megélt férfiként, most hétvégére keresek egy csinos, közvetlen Pàrt önfeledt hármas hancúrra..

Ma este pár vagy hölgy? Békéscsabai vagyok, de utazás nem.gomd 34 vagyok
Ma kora délután szopnék,de dugható is vagyok, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén helyem van
Sziasztok,formás hölggyel -jó fej párral randiznék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Üdv! Hétvégén pár esetleg aki masszőrt keres!?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Üdv! Szegeden és környékén keresem hoki partnerem lightos közös mokázásra.
Holnap este pár vagy nő, Békéscsaba és környékén? Utazás nem gond

Kecskemét , holnap azaz csütőrtökön szopnak és popom is tartanam. Sarmos jópasi vagyok. Privat keress. Helyem van.
Holnap Szeged Pécs útvonalon kaland?
Békés megyei bi férfi bi férfit keres, (aktív vagyok) Privi!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresnék, esetleg olyat aki nyitott és szereti ha a partnere benne élvez el.
Utazni és fogadni is tudok.
Hölgyet vagy párt keresnék, esetleg olyat aki nyitott és szereti ha a partnere benne élvez el.
Utazni és fogadni is tudok.
Kecskemét környéki biszex párthoz csatlakoznék mindenki örörmére
Sziasztok! Egy kellemes pár társaságát keresem aki mer találkozni. 37 éves igényes férfi vagyok.
Szopás még ma este Békéscsaba és környéke. Érzékien csinálom.
Sziasztok holnap napközben hölgy, pár? Állandó tartóst keresek.