Békésmegye orál kaland ? Cumiznék.
Ma Kiskunhalason pár vagy nő?
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Solt-Kecskemét. Baratnöt keresnék. Feleségemel társas magányban élek. Hiányzik a szeretet a törődés. Nem kimondottan sexet keresek. Bisex passzív vagyok.
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 75kg felett.
Privát keress
Privát keress
Szeged ma??
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Solt-Kecskemét. Baratnöt keresnék. Feleségemel társas magányban élek. Hiányzik a szeretet a törődés. Nem kimondottan sexet keresek. Bisex passzív vagyok.
Privát keress
Privát keress
Békés vm csaj vagy pár ismerkedni ?
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 70kg felett.
Privát keress
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 70kg felett.
Privát keress
Békésmegye orál kaland ? Cumiznék.
Jo adottsagokkal rendelkezo pasi keresne part vagy holgyet harmasra. Helyem van, utazni tudok.
Masszőr , aki tud is, pár vagyunk! Privi!
Szép testű gyulai hölgyet keresek!
Mai nap aktív pasit keresek egy kis kalandra, vagy egy kis masszázsra Kecskeméten helyem van!
Dehogynem. Írtam is.
olyan csajt keresek aki kedveli a biszex pasikat hosszu távra keresek aki akár hozzám is koltozne 53 vagyok
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Császártöltés 25km-es környékén csatlakoznék párhoz vagy fiatal hölgy társaságához
Császártöltés 25km-es környékén csatlakoznék párhoz vagy fiatal hölgy társaságához
Baján keresek hölgyet vagy párt(hetero alapon) hétvégi kalandhoz.
Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs.
Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs.