Sziasztok
Normális igényes párt (akár bisex) keresek akik találkozni is szeretnének holnap délután!
Normális igényes párt (akár bisex) keresek akik találkozni is szeretnének holnap délután!
Sziasztok! 20-40 év közötti párokkal ismerkednénk!
Kecskemét és környékén keresek extrém perverz bizar szexre lehetőséget. Kellemes eldugott tansa lenne ideális!
Szia! Melyik részen a vasút felé?
(Ez egy válasz Harley1903 üzenetére (2025. 06. 13. péntek 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét valaki esetleg pár ebben a jó időben?
Szombat, Vasárnap Kalocsán a dunaparton leszek...hely van, esetleg hölgy pár aki csatlakozna?
Házibarátot keresünk,
profilunknak megfelelően.
profilunknak megfelelően.
Vasárnapi Sziki látogatáshoz párok társaságát keressük párommal.

Szombaton ki jön innen a Szatymazi buliba?
Masszőr békés megye?
Hölgy vagy pár az Arborétum mögött ma esetleg kaland?
Szopnék.. szopatnák helyem van diszkréció adott és elvárt de dugható is vagyok..
Sziasztok! Házas férfiként olyan párral ismerkednék, ahol a női taggal lehetőség van kettesben találkozni, a férfi tudtával és beleegyezésével. Számomra fontos a kölcsönös tisztelet és nyitottság — a kapcsolat baráti, bensőséges, és vonzalmon alapuló legyen. Nem egyéjszakás kalandot keresek. A részletes bemutatkozásom és igényeim az adatlapomon olvashatók. Ha szimpatikus vagyok, írjatok bátran privátban!
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Szopnék ma este Békésmegye.Tudok utazni.
Szia párt nőt keresek kiskunhalas és környékéről
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Várjuk a személyes találkozást veletek is!
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)