Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Mindent vállalsz?Mindenhol? Nyáriszünet?
(Ez egy válasz Oneobject25 üzenetére (2025. 08. 13. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 13. szerda 18:29

Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok!
Puszi
Puszi
Gyulán keresek szexpartnert.......minden érdekel!
Sziasztok párhoz csatlakoznék, uj dolgok is izgatnak, utazni de fogadni is tudok
Békéscsabán, Gyulán és környékén keresek megbízhatő lányt, nőt kellemes együttlétekre.
08.15 péntek napközben, vagy estére keresünk hölgyet, pasit.
Kérlek olvass adatlapot ! ! ! ! ! !
Kérlek olvass adatlapot ! ! ! ! ! !
Párhoz csatlakoznék hetero alapon nagy mérettel.
Szia irj
(Ez egy válasz 4es swinger üzenetére (2025. 08. 12. kedd 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki szopatna Szegeden max 4ig?
Irány... sziki
Kecskeméttől Szegedig párt kukkolnék

Békéscsaba és környéke
Sziasztok! Ma délután jön valaki Algyőre?
Orosháza környékén keresek kalandot! Utazni tudok,de van helyem is

Kiskunfélegyháza környékén, izgalmas időtöltésre valaki?
Péntek, szombat Tiszakécskén pár vagy hölgy esetleg? Privátban írjatok légyszi.
Szeretnék szopni..
szegeden 1-3 fiu ?