Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem bármi jóra.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sajnos hogy csak most látom...
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2026. 01. 17. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 19:33
Sziasztok! Ma este párral szívesen találkoznánk! Utazni tudunk!
mindenre nyitottak vagyunk
Sziasztok. Párokkal vagy hölgyekkel ismerkednék Bács-Kiskun megyén belül. 26 éves átlagos pasi vagyok.
Összejött vmi már?
(Ez egy válasz MGy pár43 üzenetére (2026. 01. 17. szombat 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Párokhoz csatlakoznék Orosházán. Ápolt,igényes,diszkrét srác vagyok
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Ne haragudj meg érte, de nem Téged kereslek, nincs miről beszélni.. legyen szép napod.
Szia! Ne haragudj meg érte, de nem Téged kereslek, nincs miről beszélni.. legyen szép napod.
(Ez egy válasz Stibi40 üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia ha van kedved beszélgetni írj privin
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2026. 01. 16. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 16. péntek 21:37
Sziasztok! Bács megyében továbbra is keresnék valós párt vagy hölgyet... Hátha van... Hiszek benned
Kecskemét és környéke, szopnèk
Sziasztok! Békés megyében Pár ismeretségét keresem hetero alapon, üzenetet privátban várom.
Sziasztok holnap valaki hölgy kecskemét belvárosba délelőtt 10-12 ig akinek kedve lenne hozzám? Irj puszi
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Izsák-Kunszentmiklós. Aktívat keresek. Privát írj
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Holnap délelőtt keresek hölgy vagy párok Sándorfalva környékén!
Sziasztok! Ma este párral szívesen találkoznánk! Utazni tudunk!
egymás elötti maszti, valaki
telt hölgytagú párt keresek,enyhe bi még ok

vazelinator

Zizi