Sziasztok. Párokkal vagy hölgyekkel ismerkednék. 26 éves ápolt átlagos pasi vagyok. Helyet tudok biztosítani ha jell
Itt dekkolok Szegeden a Hunguest Hotel Forrásban... Pár, hölgy esetleg ismerkedni, kellemes estére? Próbálkozzunk a lehetetlennek...
Én ma este ráérek ☺️
(Ez egy válasz Keresükk45 üzenetére (2026. 03. 12. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délután-este Szegeden keresek vállalkozó férfit, aki leszopna, hely szükség esetén van. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
Hello péntek délelőtt keresünk fiúkat
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok párral ismerkednék, sokmindenre nyitott vagyok
54 ut.....baja keckemet m5
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes szexre
Sziasztok ma délelőtt valaki 40 pasi ???
Csongrád-Dél-békés? Igenyes,ápolt párhoz csatlakoznék!
Bács megyében ismerkednék párral,hölgyel.Enyhe Bi dolgok elfogadottak.Szivesen ismerkednék telt kimondott nagymellű hölgyel is….
Sziasztok,formás hölggyel -jó fej párral találkoznék kellemes időtöltéshez.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Most, hogy ott a tavasz, házibarátot kerestek? Kipróbálnátok hármasban, de nem tudjátok hogyan keressetek pasit? Mindenki csak a farkáról mesél? Hetero, diszkrét, hármasban némi tapasztalattal rendelkező srácként ismerkednék hármast kereső párral, akár kezdőkkel is akik érdeklődnek a téma iránt, akár csak laza beszélgetésre, lazább dolgokra. Nem, nem birom órákon át és nincs 26 centis farkam. Viszont ha egy normális, nem nyomulós srácot kerestek, írjatok
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Ismerkednénk. Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral. Alkalmi dolgok nem vonzanak, szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani. Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok
Kecskemet és környékèn keresek hölgyet.25 vagyok nem tavar ha joval idösebb is ,utazni tudok
Kecskemet és környékèn keresek hölgyet.25 vagyok nem tavar ha joval idösebb is ,utazni tudok
Szarvas +60-70 km... Valaki ismerkedni?
Orosháza környékén van esetleg valaki aki ismerkedne is?
Kecskeméten holnap pár vagy hölgy akihez lehet csatlakozni?

vazelinator

army
Danielle