Szegeden és közvetlen közelében feleséget, barátnőt kényeztetnénk a párja tudta nélkül diszkréten. De párhoz is csatlakoznék akár cuckoldra is. Alkalmi de rendszeres találkozókal. Ápolt, potens, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok vastag mérettel. Privátba írjatok! Ui: teltebb hölgyek is bátran írhatnak, teltebb popó, nagy mellék nem hátrány!
Duci házaspárként (férj 36, feleség 34) ismerkednénk feleség kényeztetésére. Egyedülálló hetero pasit keresünk. Elsősorban mackós alkatút, vagy kis mérettel rendelkezőt. Első körben kamozás, orális kényeztetések, pettingek, aztán meglátjuk hogyan alakulnak az első találkozások. Helyileg M5 iránya, de országosan is jó lehet ha van utazási hajlandósága. Csak magára igényes, korrekt, nem kamus pasik írjanak max 42 éves korig!
Kecskeméten/Lajosmizsén szopnék, helyed legyen
vagy ha átutazol Lajosmizsén kocsidban leszoplak
gecit nyelem
vagy ha átutazol Lajosmizsén kocsidban leszoplak
gecit nyelem
Hölgyet szopatnék a hosszú hétvégén Szegeden!
Nem zavar, ha néznek közben.
Privátban írj!
Nem zavar, ha néznek közben.
Privátban írj!
Ismerkednénk. Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral. Alkalmi dolgok nem vonzanak, szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani. Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Most szombat hétfőre keresnék lányt hölgyet egy kis autós kalandra olyan nö aki li is szop rendesen Hmvhely s környékén.
Sziasztok! Kecskeméten van valaki\k elérhetőben ?
Sziasztok! Holnap szívessen össze futnék valakivel innen az oldalról! Akár napközben is ráérek. Keress bizalommal ha neked is jó a holnap!
Sziasztok!
Húsvéti hosszú hétvége ideje alatt keresnék lányt vagy párt , akinek lenne kedve egy kis kalandhoz.
Szeged + 50 km
Húsvéti hosszú hétvége ideje alatt keresnék lányt vagy párt , akinek lenne kedve egy kis kalandhoz.
Szeged + 50 km
Nem irtál.
(Ez egy válasz Orosházisrác89 üzenetére (2026. 03. 31. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 31. kedd 21:24
Csütörtök délelőttre keresek Orosháza környékén Hölgyet vagy Párt egy kis kalandra.
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék.valki esetleg
Mit szeretnél,mostanában érdekel a "talán szopatné egy bi-t" dolog.
(Ez egy válasz alibi456 üzenetére (2026. 04. 01. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 01. szerda 15:59
Békéscsaba környékén keresek párt vagy pasit. Bi passzív vagyok. Utazni tudok.
Azt én is,de szerintem ritka mint a fehér 0lló xd
(Ez egy válasz Vadember87 üzenetére (2026. 04. 02. csütörtök 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi párt keresek akik szeretnének egyszerre szopni
Telt nagymellű hölgyet keresek a közelből
Sziasztok, Kecskeméten leszek pénteken, érdekelne esti program.
Kecskeméti, egyedülálló biszex pasit keresünk hosszabb tàvra 45-60 közt.
Sziasztok. Szűz Szolnoki fiú vagyok akinek sajnos nincs sok szexuális tapasztalata még. Ezért is keresnék lányt vagy párt akik tudnának segíteni ezen problémán és élvezni egymás társaságát
. 21/F
. 21/F

vazelinator

Egypár040
Pinky June