Sziasztok!
Holnap és holnapután itt leszünk Békéscsabán a Fenyves Hotelben. Péter dolgozik, de én itt leszek a wellnessben. Úszom, szaunázok, Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését. beszéljünk. Mindenképpen azt szeretném, hogy az adatlapon legyen fénykép és meg tudjuk egymást nézni. Reggel 8 órától délután 4-ig egyedül leszek. A welnesen megnézhetjük egymást, aztán mehetünk a szobába, ha tetszünk egymásnak. Este 8 után a párommal együtt ketten dughattok.
Holnap és holnapután itt leszünk Békéscsabán a Fenyves Hotelben. Péter dolgozik, de én itt leszek a wellnessben. Úszom, szaunázok, Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését. beszéljünk. Mindenképpen azt szeretném, hogy az adatlapon legyen fénykép és meg tudjuk egymást nézni. Reggel 8 órától délután 4-ig egyedül leszek. A welnesen megnézhetjük egymást, aztán mehetünk a szobába, ha tetszünk egymásnak. Este 8 után a párommal együtt ketten dughattok.
21 éves szűz Szolnoki kedves fiú keresi partnerét (hölgy / pár), akikkel szívesen elveszíthentém azt
Szia mikor?
(Ez egy válasz Kanfasz29 üzenetére (2026. 04. 07. kedd 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
szegeden ma-holnap valaki? hely ok!
Sziasztok!
Szombaton jön innen valaki a Három Majomba?
Szombaton jön innen valaki a Három Majomba?
Szegeden ma estére egy biszex párhoz szívesen csatlakoznék kölcsönös örömökre. Vagy esetleg kedden napközben is ráérek
Mai napon keresek egy laza kalandot Kecskeméten,férfiak párok levelét várom.Helyem van!
Köszönjük,hogy megosztod velünk ezt a fontos információt és azt is köszönjük,hogy ezt ilyen kulturáltan teszed
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok olyan nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatna ha ketten kényeztetnenk egyszerre a feleseget vagy cuckoldra..Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok ápolt igényes férfi vagyok. Holgyet vagy párokat várok wellness jakkuzis környezetben szép igényes saját wellness nyaralóba szomszéd mentes övezet csend paradicsomba zavartalanul. Tapasztalt férfi vagyok barátságos normál. Szarvason tudok fogadni..
Sziasztok ápolt igényes férfi vagyok. Holgyet vagy párokat várok wellness jakkuzis környezetben szép igényes saját wellness nyaralóba szomszéd mentes övezet csend paradicsomba zavartalanul. Tapasztalt férfi vagyok barátságos normál. Szarvason tudok fogadni.
Mai napon keresek egy laza kalandot Kecskeméten,férfiak párok levelét várom.Helyem van!
Sziasztok. Kedves igényes hölggyel párral találkozni? Ha gondolod kérlek írj. Sok mindenre vevő vagyok. Kecskeméten és kkr
Sziasztok!
Ma szívesen találkoznánk fiatal párral!
Mi is fiatal pár vagyunk , utazni tudunk . Mindenre nyitottak vagyunk!
Ma szívesen találkoznánk fiatal párral!
Mi is fiatal pár vagyunk , utazni tudunk . Mindenre nyitottak vagyunk!
Sziasztok!!
ÁPRILIS 24TOL 26IG BAJÁN WELLNES HOTELBE HÉTVÉGÉZUNK. ESETLEG LENNE BAJAI VAGY KÖRNYÉKBELI PÁR AKI SZÍVESEN TALÁLKOZNA VELÜNK?? PASIKAT NEM KERESÜNK. KÖSZÖNJÜK.
ÁPRILIS 24TOL 26IG BAJÁN WELLNES HOTELBE HÉTVÉGÉZUNK. ESETLEG LENNE BAJAI VAGY KÖRNYÉKBELI PÁR AKI SZÍVESEN TALÁLKOZNA VELÜNK?? PASIKAT NEM KERESÜNK. KÖSZÖNJÜK.
Most komolyan
Ezzel a hozzászólással mi is lenne itt a terved????
Ha valóban mész ami persze megkérdőjelezendő,miből gondolod hogy érdekel valakit....
A másik hogy ilyen alpári hozzáállással tényleg van valós ember aki szóba áll veled??? (Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel a hozzászólással mi is lenne itt a terved????
Ha valóban mész ami persze megkérdőjelezendő,miből gondolod hogy érdekel valakit....
A másik hogy ilyen alpári hozzáállással tényleg van valós ember aki szóba áll veled??? (Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt-napközben valaki?
Sziasztok. Közeledik a jó idő. Nudista strand látogatashoz keresnék utitársakat. Békés megyéből, Gyuláról indulnék autóval
Sziasztok szeged vagy környékén ismerrkednék hölgyel párral sok mindenre nyitott vagyok
Most megyek egy 60+ ost teletölteni

vazelinator

aplus01