Mi ma voltunk a fürdőben
(Ez egy válasz Jópasi100 üzenetére (tegnap 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Kecskeméten ismerkedni valaki?
Sziasztok, 40 éves szegedi pasi vagyok, ma estére keresek hölgyet vagy párt (hetero alapon). Leginkább a 40+ korosztályt és a teltebb alkatot szeretem. Akár bulizni is elmehetünk előtte és/vagy utána
Szia kiskunhalas és környékéről ismerkednék nővel paral
Na,igen,a múlt heti tök jó lètszám után kicsit rossz,hogy lehet,egy kis bulira való ember sem jön össze..:-(
(Ez egy válasz titkos_szereto üzenetére (tegnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Akar valaki baszni ma este?
Sziasztok. Van itt olyan pár ahol statisztálhatnék reggelig? Igényes, jóhumorú, nemdohányzó,nem szőrös, szwinger terén nem kezdő, ötvenplusszos pasi vagyok, közepes kaliberrel, elég jó állóképességgel, normál alkattal. Fogaim megvannak, a futásteljesítményem lekérdezhető. Alvázszámot is tudok küldeni
, Bács, Csongrád, Tolna, Fejér megyéig még elgurulok. Hetero dolgok érdekelnek.
, Bács, Csongrád, Tolna, Fejér megyéig még elgurulok. Hetero dolgok érdekelnek.
Sziasztok!Ma este éjszakai fürdőzés?
(Ez egy válasz kivancsipar996 üzenetére (2026. 05. 01. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 01. péntek 23:13
Sziasztok. Gyulán vagyunk pár napot. Esetleg helyi srác vagy pár max 30 éves korig keres kalandot?
Sziasztok szegeden keresünk hölgyet harmadiknak aki párommal együtt szopna és minden földi jóra akár a szabadban akár lakásban !! Enyhe női bi belefér ! Privátban köszi !
Vagyis mennénk ha Edit kinyit ma ilyen kicsi létszámra.
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (tegnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma pár akinek lenne kedved ismerkedni?? Posteleken leszünk kb 9 ig
Sziasztok ma pár akinek lenne kedved ismerkedni?? Posteleken leszünk kb 9 is
Sziasztok. Szívesen találkoznak, Kecskeméti hölggyel, párral. Ha van elképzelés, jelez. Sok mindenre nyitott vagyok.
Csinos 50es párként bisex párokat keresünk. Mindketten bi kíváncsiak vagyunk,szívesen próbálnánk ki izgalmas játékokat hasonló párokkal. Utazni tudunk.
Sziasztok!
Ma valaki jön innen a Hàrom Majomba?
Ma valaki jön innen a Hàrom Majomba?
Szép Napot!
Van kedve valakinek találkozni ma Baján? Kizárólag hetero alapon.
Van kedve valakinek találkozni ma Baján? Kizárólag hetero alapon.
Sziasztok,,Hölgyet keresek ismerkedésre,kellemesen együtt töltött időre hosszú távra is....
Egy kemény farkat keresek tele zacsival holnap délelőttre amit spriccelésig masszíroznék egyoldalúan.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok
Sziasztok. Gyulán vagyunk pár napot. Esetleg helyi srác vagy pár max 30 éves korig keres kalandot?

vazelinator

fütyi