Mikor és hol lesz?
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (tegnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békés megye most valaki? Pár, fiú, lány jöhet
Hello Kecskeméten naturista szauna ki megy
Sziasztok. Mi egy egymást szerető házaspár vagyunk.. CUCKOLDRA kefesünk potens nagyobb Intim méretű Pasit... Legyél átlagos testalkatú, szőrtelen.. Bi előny
Domináns nőt keresek, aki nyalatná a punciját, popsiját, szopatná a cicijét, előny a telt, duci testalkat, de nem feltétel
Békéscsabai, Gyulai nőt párt keresek!
Szegeden esetleg pár nem keresne férfi beugrót mára? 29 éves férfi tagja vagyok egy párnak akár enyhe bi is beleférhet megbeszélés szerint.
Szívesen menék én is ha lehetne
(Ez egy válasz Karesz7304 üzenetére (tegnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Karesz7304 üzenetére (tegnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet keresek rendszeres , szeretői viszonyra sok féle megoldás érdekel
ha van nyitott hölgy egyáltalán az oldalon
Kecskemét
ha van nyitott hölgy egyáltalán az oldalon
Kecskemét
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit
Szopnék
A héten bármikor jó
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit
Szopnék
A héten bármikor jó
Honnan jönnél? Mi várunk szívesen.
(Ez egy válasz freecuckold üzenetére (2026. 05. 01. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten nem, de a környéken szeretnék kialakítani egy rendszeres kapcsolatot egy normális gondolkodású párral, hosszú távú házibarát lennék, havi 1-2 alkalmas rendszerességgel. Az is fontos, hogy tudjunk egymással beszélgetni is, tehát nem csak szexet keresek. Pussz és pacsi
Egy kemény farkat keresek tele zacsival holnap délelőttre amit spriccelésig masszíroznék egyoldalúan.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok
Elhanyagolt feleséget kényeztetnék Kecskemét környékén diszkréten
Kecskemét környéki biszex párt keresek kis kalandra
Sziasztok. 18 éves lányként szívesen ismerkednék domináns nővel 60 éves korig. Fontos, hogy nem hármasozom, pároknak csak a női tagjával találkoznék. Részleteket inkább privátban mondanék,
er
együttlétről lenne szó. Férfiak kérem ne zaklassanak, nem keresek férfit. Ha nő vagy és érdekel, kérlek keress meg privátban.
alf
ős alf
za alf
kos
Ma estére Kecskeméten férfit,párt keresek egy kis kalandra!Helyem van!
Házaspárral, párral ismerkednék, ha diszkrét srácot kerestek. Nem, nem tudlak egész éjjel dugni, ne., nem nekem van a legnagyobb farkam, nem, nem nyallak órákig, nem, nem akarlak azonnal megdugni, előtte levenném a gatyámat
, nem, nem hiszem, hogy jobb vagyok a párodnál és nem is akarom bizonyítani. Viszont tudok két szót váltani, tudom milyen egy hármas és tudok az igényeitekhez igazoldni. Ha srácot kerestek, írjatok.
, nem, nem hiszem, hogy jobb vagyok a párodnál és nem is akarom bizonyítani. Viszont tudok két szót váltani, tudom milyen egy hármas és tudok az igényeitekhez igazoldni. Ha srácot kerestek, írjatok.

vazelinator

javex