Sziasztok!
Május 21-23. között a Gyulai
Adatlapunk alapján, párok privát üzeneteit várjuk!
Pá
Fesztiválon (két éjszakát a Corvin Hotelben) leszünk, szeretnénk egy kedves, hozzánk hasonló, igényes, szexi párral, ismerkedni, gabalyodni! alf
li alf
nk alf
aAdatlapunk alapján, párok privát üzeneteit várjuk!
Sziasztok!
Adatlapunk alapján, párok privát üzeneteit várjuk!
Pá
Fesztiválon (két éjszakát a Corvin Hotelben) leszünk, szeretnénk egy kedves, hozzánk hasonló, igényes, szexi párral, ismerkedni, gabalyodni! alf
li alf
nk alf
aAdatlapunk alapján, párok privát üzeneteit várjuk!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
nincs senki aki békésben találkozna?
Hello,
Röviden:
Kecskeméti vagy környékbeli párt keresek biszex férfitaggal vagy egyedülálló aktív pasit.
Bővebben:
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 46 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Röviden:
Kecskeméti vagy környékbeli párt keresek biszex férfitaggal vagy egyedülálló aktív pasit.
Bővebben:
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 46 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Sziasztok! Tovább próbálkozunk a szinte lehetetlennel. Keresnénk hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk egy hármas kalandhoz. Bi beállítottság előny de nem feltétel. Ha esetleg úgy gondolod hogy szívesen csatlakoznál hozzánk akkor várjuk privát üzeneted. Addig is jó keresgélést mindenkinek. V&M
Sziasztok. Hölgyel vagy párral ismerkednék Bács-Kiskun megyében. 26 éves átlagos pasi vagyok többesben van már tapasztalatom.
Holnap estére keresek valakit.
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék
Hölgyet vagy párt keresek közös örömökhöz
Írj, ha gondolod és meglátjuk...
(Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (2026. 05. 18. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv.Szivesen masszőrködöm képzett vagyok házhoz megyek!utazok!
Párral ismerkednék Bács megyéből,vagy hölgyel.
Masszázsban jártas pasit keresek duci nejemnek Csongrád megyében. 45 alatti, nem szőrös tetkómentes intelligens férfit. Csak a GGn kommunikálok, alakos kép szükséges, lehetőleg nem a "portékáról".
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Írj…
Írj…
Sziasztok! Hölgyekkel párokkal ismerkednék!
Sziasztok Kecskeméten ma valaki hölgy vagy pár ? Akinek lenne kedve hozzám ? Irj
Sziasztok! 25 éves hetero, szűz srácként ismerkednék egy kedves, nővel, esetleg párral. Éljük meg közösen a vágyainkat. :
szia! Békésre nem tudnál utazni eljönni?
(Ez egy válasz peter885 üzenetére (2026. 05. 17. vasárnap 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

peeeet92
Belicia