Nem független férfiként keresek párokat szexkapcsolatra szegeden.
Sziasztok! Ma szeged Kiskunhalas baja vonalon keresek nőt párt kis kalandozásra
Sziasztok. 38 éves Bi passzív vagyok. Ma délelőttre, autós kalandhoz keresek ápolt, borotvált, normál alkatú aktívat, egyoldalú orális kényeztetésre. Nem kerek viszonzást. Max 44 éves korig. Soltvadkert, kiskőrös, kiskunhalas térségben szopnék. Keress privátban.
Passzív biként szívesen csatlakoznék....
(Ez egy válasz titkos_szereto üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 28. csütörtök 23:30
Vettem egy házat, hogy kiadjam albérletbe. Már meg is van rá a jelentkező. Viszont!
Szeretném felavatni! Jöhetne egy hölgy. Esetleg egy pár... vagy kettő. De passzív biszex is csatlakozhatna. Békéscsabától 30 km-re. Vasárnap délelőtt vagyok szabad.
Szeretném felavatni! Jöhetne egy hölgy. Esetleg egy pár... vagy kettő. De passzív biszex is csatlakozhatna. Békéscsabától 30 km-re. Vasárnap délelőtt vagyok szabad.
Vettem egy házat, hogy kiadjam albérletbe. Már meg is van rá a jelentkező. Viszont!
Holnap napközben valaki/valakik mennek szikire, vagy algyőre nudizni?
Most valaki kalandozni?
Holnap este valaki Baja és környékéről?
Sziasztok. 38 éves Bi passzív vagyok. Holnap délelőttre, autós kalandhoz keresek ápolt, borotvált, normál alkatú aktívat, egyoldalú orális kényeztetésre. Nem kerek viszonzást. Max 44 éves korig. Soltvadkert, kiskőrös, kiskunhalas térségben szopnék. Keress privátban.
Szegeden és környékén puncit nyalnék viszonzás nélkül, akár párjuk jelenlétében. Semmi más, csak puncinyalás!
Diszkréció adott és elvárt
Diszkréció adott és elvárt
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral.
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj…
Helyem van
.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj…
Helyem van
.
Sziasztok. Párokkal vagy hölgyekkel ismerkednék. 26 éves átlagos pasi vagyok 17cm intimmel. Többesben van már tapasztalatom. Szívesen utazok is de helyet is tudok biztosítani ha kell
Nagykőrösi pasi vagyok minden jóban benne vagyok..helyem van..
Sziasztok. Kukkoló hölgyet, párt keresek. Kecskemét és kkr
Sziasztok! Szeged és környékén keresek ma most kalandot. Fiu lany pár többes minden érdekel!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. 38éves passzív pasi vagyok. Ma délelőtt soltvadkerten dolgozom, jó lenne, ha valaki megszopatna. Csak én szopnék. Nem kérek viszonzást. Max 1 órányi autós kalandra keresek ápolt, borotvált, max 44éves, átlagos vagy jobb alaktú pasit. Keress privátban.
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Irjatok
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2026. 05. 27. szerda 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 38éves passzív pasi vagyok. Holnap napközben soltvadkerten dolgozom, jó lenne, ha valaki megszopatna. Max 1 órányi autós kalandra keresek ápolt, borotvált, max 44éves, átlagos vagy jobb alaktú pasit. Keress privátban.

vazelinator

Harmony Gabriel