Jövő héten kedd vagy szerda éjszakára kellemes időtöltés céljából hölgyet vagy párt keresek Kecskemét, Cegléd, Kiskunfélegyháza vagy Soltvadkert környékén. Részletek privátban.
Sziasztok
Max 30 éves korig keresek sportos szegedi sracot párom illetve saját részemre.
Max 30 éves korig keresek sportos szegedi sracot párom illetve saját részemre.
Szombat este keresek hölgyet vagy párt csongrád megyében utazni tudok..diszkréció ápoltság adott és elvárt..
Sziasztok! Sanyi vagyok, Kiskunfélegyháza Kecskemét környékén keresek partnert
Szegeden keresek kalandot a délelött!!!!
Pár-párral ismerkedne!Privi!
Hölgyeim sőt KIZÁRÓLAG hölgyek! Hölgyeim, netán férfi társaságra vágyó akármilyen jellegű
t(ermészetesen titoktartás alap!!) , akár szexmentes kibeazélős blablaa & társaságra vágy , de az se baj , ha kielégítetlen vágyakkal rendelkező hölgyemény, (kizárólag heteró! Aalapon!) Szarvason és/vagy közvetlen közelében rá-rámérő Hölgy?
Helyel rendelkezem, diszkréció alap!
t(ermészetesen titoktartás alap!!) , akár szexmentes kibeazélős blablaa & társaságra vágy , de az se baj , ha kielégítetlen vágyakkal rendelkező hölgyemény, (kizárólag heteró! Aalapon!) Szarvason és/vagy közvetlen közelében rá-rámérő Hölgy?
Helyel rendelkezem, diszkréció alap!
Nem unod még a sok hazugság?
Sziasztok! Innét hölgy, vagy pár esetleg az M9 - es nidira?? Csütörtökön 27 fok!! Lehet napozni és lazulni is! Ki mit szeretne
Békéscsaba környékén keresek buja, érzéki nőt, lányt!
Sziasztok! Kiskőrösön valaki?
Sziasztok. Kiváncsi hölgyet keresek, aki megnézné ahogy kiverem.
Szia.
Összehozhatnánk egy találkát. (Ez egy válasz nyár üzenetére (2026. 09. 26. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 14:19
Összehozhatnánk egy találkát. (Ez egy válasz nyár üzenetére (2026. 09. 26. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek holnap délután fiatal férfit, férfiakat Kiskunfélegyháza 50 km vonzás körzetében
Hely szükséges lenne.
Hely szükséges lenne.
Kamu.... csak szopni akar
Sziasztok!
26 éves srác kecskeméten keresne egy igényes fiatalabb srácot akit leszophat / közös masztira. Kocsim van.
26 éves srác kecskeméten keresne egy igényes fiatalabb srácot akit leszophat / közös masztira. Kocsim van.
Ma este Szegeden szopnék.
Kamus vagy haver nincs is baratnod
(Ez egy válasz edem75 üzenetére (2026. 09. 28. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 28. hétfő 16:31
Sziasztok, formás hölggyel vagy jó fej párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
nem megy el ez a barom, nem eres semmilyen hazibaratot, csak egy meleg csavo aki szopni akar
Sziasztok, formás hölggyel vagy jó fej párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Baján keresek a mai napra kikapcsolódást!
Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs a kalandozáshoz.
Hölgyet vagy hetero alapo párt keresek. ÍRj!
Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs a kalandozáshoz.
Hölgyet vagy hetero alapo párt keresek. ÍRj!

vazelinator