Sziasztok! Egy 49 éves, ápolott, független és sármos férfi vagyok, aki nem a konditeremben éli az életét, hanem a hálószobában hisz a maximális kényeztetésben. Számomra az intimitás nem a rohanásról szól: imádom a hosszú, fülledt felvezetést, az erotikus masszázs a specialitásom, amivel az előjáték során a holgyet garantáltan teljesen ellazítalak a lényeg előtt. Olyan nyitott párt keresek, akik imádják az ilyen jellegű kényeztetést, és rendelkeznek saját, nyugodt helyszínnel a hétvégi randevúkhoz.Mivel a biztonság és a szimpátia alapvető, első lépésként szívesen beülnék veletek valahova egy kávéra vagy italra, hogy kötelezettségek nélkül megnézzük, megvan-e köztünk a közös hullámhossz. Ha benne vagytok egy tabuk nélküli, érzéki kalandban, várom a leveleteket!
Szalkszentmárton és környékén volna hölgy vagy pár, aki, akik ismerkednének pasival? Helyem lenne.
Sziasztok! Imádom az élet élvezeteit, a jó hangulatot és a pikáns titkokat. 40 éves, független, ápolott és nagyon nyitott férfi vagyok. Nem vagyok az a kigyúrt sportoló alkat, de a kisugárzásom és az érintésem garantáltan kárpótol majd titeket. Ha ti is szeretitek a fülledt hangulatot, és rendelkeztek saját kuckóval, ahol a hétvégén kizárhatjuk a külvilágot, akkor egymást keressük. Váltsuk valóra a közös fantáziáinkat kötelezettségek nélkül, de maximális diszkrécióval. Várom a bemutatkozó leveleteket!
Sziasztok. Kecskeméten! Párt hölgyet aki ma este jönne bulizni, utána fogadnám a saját lakáson. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Békés megyében ma vki vagy pár esetleg...?
Sziasztok holnap 17 körül szeretnénk egy két potens minimum 17 cm 35-50 közötti pasikat csak az írjon aki rabis ér a hölgy 50 éves nagy mellű dögös
Masszőr Békés megyében?
Az aszfalt utra kell lefordulni és onnan az elsőn balra.Mi kint voltunk sexeltünk egy jót de nem jött senki.
(Ez egy válasz Portos üzenetére (2026. 10. 02. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 02. péntek 20:34
Melyik úton? Nem rég jártam arra, hasonló okból,de nagyon össze kellett volna karcolni a kocsit.
Egyébként sikeres volt az akció?
Egyébként sikeres volt az akció?
Melyik úton? Nem rég jártam arra, hasonló okból,de nagyon össze kellett volna karcolni a kocsit.
Egyébként sikeres volt az akció? (Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2026. 10. 02. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként sikeres volt az akció? (Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2026. 10. 02. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen be lehet.
(Ez egy válasz Portos üzenetére (2026. 10. 02. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Be lehet oda jutni kocsival?
(Ez egy válasz AttilaGG üzenetére (2026. 10. 02. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 02. péntek 16:42
Baja park erdő régi autos mozi környékén leszünk partneremel 17:30 körül.Várom a leskelödni vágyokat.
Baja park erdő régi autos mozi környékén leszünk partneremel 17:30 körül.Várom a leskelödni vágyokat.
Solt környékén nőt keresek
Kor súly nem számít
Kor súly nem számít
Nagymellű hölgyet kényeztetnék orálisan….
Üdv! Békés megyéből valaki? Kaland?
Baja környékén hölgyet keresek,aki segítene edénykészlet kiválasztásában,te is választhatsz magadnak.
60 év feletti hölgyet vagy párt keresek. Kecskeméten és környékén.
Feleséget,nagyit keresek kalandra.
Kunfehértón ma délelött kalandoznák. Privátba írj!
Domináns,perverz férfiként szegedi párokkal,nőkkel ismerkednék tabumentes szexre.Bővebben privátban.

vazelinator

Mercedesamg11