Swingerklub (Tik tak) látogatáshoz keresek hölgyet (nem párt), kötöttségektől mentesen, anyagiak vállalásával. Kkfélegyháza-Kecskemét- Bp útvonalon autóval viszlek-hozlak.
Sziasztok!
Van ma Békéscsabán kemény farkú, igényes pasi aki szeret szopatni keményen? Mehet oda-vissza is.
Van ma Békéscsabán kemény farkú, igényes pasi aki szeret szopatni keményen? Mehet oda-vissza is.
Érzéki, buja békés megyei nőt, párt keresek!
Párhoz csatlakoznék hetero alapon. Adatlapomon minden egyéb info megtalálható
Üdv Békéscsabai strandra jár valaki innen esténként?
Békéscsabai bi passzív vagyok. Kiruzsozott szájjal térdelnék. Szopass, alazz, kurj. Domina nőt, part, AKTÍV kemény urat keresek. Boritvaltsag, nagy meret előny.
Üdv. Ma du 14 körül Szegeden szívesen találkoznèk ápolt pasikènt Hölgyel vagy párral.
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci ! Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok! 40 éves sportos normalis pasi vagyok...kalandoznék esetleg mai nap ?
50-es hetero párral ismerkednénk
Nyugdíjas hölgyet párt keresek.Akár rendszeres kapcsolatra.Kecskemét és környéke.Írj privit.
Keresnèk kecskemét környékén titkos kapcsolatra pàrt vagy hölgy!
Kiváncsi hetero srácot keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz,nem baj ha még sosem csináltad de már régóta foglalkoztat izgat a dolog.Légy nyitott laza de én azon leszek hogy ellazuljunk és jól érezzük magunkat.Csak az lesz amit Te szeretnél.Fontos hogy a csajok izgassanak és a punci smile Szeresd a jó szexfilmeket mert én is szeretem nézni ha egy csak orálisan kényeztet!Pestmegyei nagyon igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok!
10.05 Hétfőn Békéscsabán leszek, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos párt, hölgyet esetleg pasit/pasikat. Többesben tapasztalatom van, odaadó, kitartó partner vagyok. 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Nyitott vagyok sok mindenre, megbeszélés kérdése az egész. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát
Írjatok bátran.
10.05 Hétfőn Békéscsabán leszek, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos párt, hölgyet esetleg pasit/pasikat. Többesben tapasztalatom van, odaadó, kitartó partner vagyok. 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Nyitott vagyok sok mindenre, megbeszélés kérdése az egész. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát
Írjatok bátran.
Masszőr Békés megye?
Szegeden keresek férfit! Ma estére
Sziasztok! Ismerkednék olyan lánnyal vagy párral akit/akiket nem zavarna, hogy kisebb mérettel rendelkezem.
Keresnèk Kiskőrösön titkos kapcsolatra pàrt! Sportos fèrfi vagyok!
sziasztok vannak e erre fele olyan feriak ferjek akit izgatna ha elottuk vagy veluk kozosen kényeztetnenka kevdes feleseget nejet! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Ma délután pár Szeged környékén? Szívesen fogadnánk benneteket biszex hölgy szexpartneremmel.

vazelinator